Летња акција - романи за основце

21.06.2022

Овог лета припремили смо посебно изненађење за основце – узбудљиве и духовите романе по одличним ценама!

На нашем сајту погледајте понуду од 30 романа за основце и искористите могућност куповине с попустом од чак 50%!

Акција важи од 21. јуна до 21. августа, само на нашем сајту, а за све поруџбине у вредности већој од 1950 динара испорука на територији Србије је бесплатна.

У оквиру ове понуде налазе се романи за млађе и старије основце из едиције Свет је један. „Теме којима се баве књиге из тог серијала су универзалне и тичу се сваког детета: пријатељство, уклапање у околину, лудорије и авантуре, породичне и школске размирице, наклоњеност машти, рађање првих љубави, покушаји да се разуме функционисање ствари у свету, решавање различитих проблема… Иста питања, среће и туге повезују децу широм света“, истиче Милица Лазаревић Јекић, ауторка блога Цвркутање.

Аутори ових романа потичу из свих крајева света – од Јапана, преко Норвешке, Финске, Ирске, Немачке, до наше земље и региона – што даје нарочиту вредност едицији Свет је један. Деца имају прилику да се упознају с посебностима земаља из којих нам ове књиге долазе, што ће им помоћи да лакше прихвате различитости и науче шта је толеранција.

Погледајте наш избор романа уз које ће се деца одлично забавити на овом летњем распусту!

Стигле су и Летње вести из Креативног центра!

У нашем летњем билтену можете прочитати све о нашим новим књигама, издањима која очекујемо да стигну овог лета, као и о актуелним дешавањима и акцијама које припремамо за наше читаоце!

 

 

 

Корисни линкови

banka intesa