ЧИТАЛАЧКИ КЛУБ КРЕАТИВНОГ ЦЕНТРА - ЈА, КОЗМО

11.07.2022

Све љубитеље књига, као и оне којима је потребно мало мотивације за читање, позивамо у ЧИТАЛАЧКИ КЛУБ КРЕАТИВНОГ ЦЕНТРА!

У потрази си за још једном добром књигом, али не знаш шта ти се тачно чита? Опис књиге ти звучи привлачно, али није ти баш јасно о чему се ту заправо ради? Када завршиш с читањем књиге, увек желиш да се још мало задржиш у свету који је у њој представљен и додатно га истражиш? Уживаш у томе да своје утиске, ставове или недоумице у вези с књигом поделиш са другима?

Све љубитеље књига, као и оне којима је потребно мало мотивације за читање, позивамо у ЧИТАЛАЧКИ КЛУБ КРЕАТИВНОГ ЦЕНТРА!

У суботу, 23. jула, од 11 до 12 h, у Клубу књижари Креативни центар у Македонској 30 биће одржана друга бесплатна радионица нашег читалачког клуба. Радионица је намењена деци у узрасту од 12 до 14 година, а повод ће бити роман Ја, Козмо.

Прочитајте књигу и дођите да са нама разговарате о њој!

Роман Ја, Козмо биће до 23. јула на попусту од 30% на нашем сајту, као и у књижарама Креативни центар и његова цена је 770 динара.

РАДИОНИЦА ЈЕ БЕСПЛАТНА И ПРИЈАВЕ СУ ОБАВЕЗНЕ - пошаљите нам име и презиме детета, број мобилног телефона  и е-маил адресу на најкасније до понедељка, 18. јула након чега ћемо вас обавестити о томе да ли сте примљени на радионицу.

О књизи
Козмова породица је у кризи. Козмов задатак је да је одржи на окупу. Он зна тачно шта треба да ради. Али постоји један проблем. Козмо је златни ретривер.
Ово је дирљива, смешна и топла прича о покушају једног пса да спасе своју породицу, постане звезда и поједе много шунке.

Ова радионица је део нашег пројекта ЧИТАЛАЧКИ КЛУБ у оквиру кога смо припремили серију читалачких упитника који могу послужити као водичи за читање и разговор о одабраним романима Креативног центра.

Водич за читање овог романа можете преузети са сајта - на страници књиге потражите ознаку Читалачки клуб, поред које се налази документ за преузимање!

Уколико се пријавите, а нисте у могућности да присуствујете радионици, молимо вас да нам то јавите како бисмо могли да уступимо ваше место другом заинтересованом учеснику. Радионица ће бити фотографисана и фотографије ће бити постављене на наш сајт и странице на друштвеним мрежама. Уколико не желите да ваше дете буде фотографисано, реците нам пре почетка радионице.

Видимо се у књижари!

Корисни линкови

banka intesa