ЗОИНА ЕКИПА - нов серијал романа за основце

13.07.2022

Зоина екипа је стигла у "Креативни центар"!

Пред нама су два несвакидашња романа – Два Зоина света и То је елементарно, драга моја Зои!, у којима детективски тим који чине Зои, Алекс, Макс, Лизета и пас Кира решава праве мистерије.

Први детективски задатак Зоину дружину води у Париз, где је из Музеја Лувр украдена скупоцена фигура мачке из старог Египта. За мистериозан нестанак вредног уметничког дела оптужен је нико други до Зоин тата. Зато ће Зои и њени пријатељи учинити све како би пронашли правог крадљивца и разоткрили његове скривене намере.

Узбудљиве детективске авантуре испуњене неочекиваним догађајима, изненадним путовањима и мноштвом преокрета, настављају се и у другом роману из овог серијала. У лудој јурњави по Лондону наши јунаци покушавају да открију да ли је Зоина тетка Ангелина, помало расејана и чудњикава жена, заиста повезана са крађом диносаурусове кости и мистериозним нестанком паса са црном шаром око једног ока.

Зоина екипа кроз низ забавних и смешних догађаја долази до решења ПРАВИХ детективских случајева.

Романи Два Зоина света и То је елементарно, драга моја Зои! читалачку публику ће привући ведрим тоновима којима је испуњена свака њихова страница. Богато илустроване, ове књиге на тренутке подсећају на шарени тинејџерски споменар или на листу идеја на Pinterestu. Карактерише их и директно обраћање читаоцу, уз отворен позив да се прикључи Зоиној екипи у заједничком решавању тајанствених случајева.

Поред тога што ће се добро забавити, читаоци и читатељке ће из романа о Зоиној екипи сазнати бројне занимљивости из историје, географије, биологије, уметности и света моде, а имаће прилику и да на лак, пријемчив и забаван начин усвоје најразличитија знања која ће им бити од користи за разумевање текста, али и света око себе. Због тога су романи Два Зоина света и То је елементарно, драга моја Зои! идеални за све оне који који имају истраживачки дух, воле авантуре и пре свега желе да се забаве уз добру књигу.

Ове књиге можете наручити преко нашег сајта, или купити у нашим књижарама (Македонска 30, Београд; Уроша Мартиновића 12, Нови Београд; Синђелићев трг 19, Ниш), као и свим боље снабдевеним књижарама широм Србије.

Корисни линкови

banka intesa