ЗЕЛЕНБАБИНИ ДАРОВИ - у претпродаји

03.08.2022

ТРИ ЛЕПЕ ВЕСТИ за љубитеље „Зеленбабиних дарова“!
Серијал ЗЕЛЕНБАБИНИ ДАРОВИ са илустрацијама Добросава Боба Живковића – у претпродаји до 1. септембра по сниженој цени!

Прва! У штампи је књига „Новчић судбине“, трећи наставак авантура Мике и Пауна, јунака популарних књига „Зеленбабини дарови“ и „Тајна немуштог језика“!

Друга! Све три књиге имају нове корице, које је илустровао ДОБРОСАВ БОБ ЖИВКОВИЋ!!

Трећа! Комплет од све три књиге са новим корицама Боба Живковића можете купити у претпродаји до 1. септембра, уз попуст од 35%, по цени од 1560 динара (уместо 2400 динара што ће бити редовна цена)!

Књиге у претпродаји можете купити на нашем сајту, уз плаћање уплатницом или кредитном картицом, као и у књижарама „Креативног центра“ у Београду и Нишу:

•             ТЦ "Еуроцентар", Македонска 30, Београд (радно време: радним данима од 9 h до 21 h, суботом од 9 h до 17 h);

•             Уроша Мартиновића 12 (улаз из Омладинских бригада), Нови Београд (радно време: радним данима од 9 h до 20 h, суботом од 10 h до 15 h);

•             Синђелићев трг 19, Ниш (радно време: радним данима од 8 h до 20 h, суботом од 8 h до 15 h).

Претпродајна акција се завршава 1. септембра, након чега ће вам све три књиге из серијала „Зеленбабини дарови“ бити испоручене на кућну адресу или ћете моћи да их преузмете у нашим књижарама (о чему ћете бити на време обавештени). Остварите попуст и уживајте у овим фантастичним романима!

Ауторка књига из серијала „Зеленбабини дарови“ је историчарка уметности Ивана Нешић, чија су дела инспирисана причама које је слушала у детињству, балканском митологијом, лепотом и уметношћу. Њен роман „Зеленбабини дарови“ налази се у избору лектире за 5. разред основне школе и добио је Награду „Невен“ за најбољу дечју књигу у 2013. години, док је наставак „Тајна немуштог језика“ освојио Награду Змајевих дечјих игара „Раде Обреновић“ за 2014. годину. 

 „Чудесна прича о магијским бићима, људском свету и њиховом спајању и раздвајању. Маштовито, забавно, страшно и смешно истовремено.“ Проф. др Љиљана Пешикан Љуштановић

.................

Зеленбабини дарови

Вођен жељом да спасе свет, али не сасвим лишен себичних мотива, дечак по имену Мика пролази кроз чудесне светове и необична искушења. Потпуно неочекивано затиче се у служби код Зеленбабе, старице велике моћи и тајанственог порекла. Хоће ли успети да се избори с моћним митским бићима и доказати да заслужује тајанствене Зеленбабине дарове?

Тајна немуштог језика

Након сусрета са Зеленбабом Мика је мислио да га више ништа не може изненадити, али када од свог пријатеља Пауна буде добио на дар немушти језик, откриће да се грдно преварио. У чему је тајна немуштог језика и шта ће познанство са страшним Змијским Царем донети Мики?

Новчић судбине

„Помози ономе ко ти у наредним данима затражи помоћ, иначе неће ваљати“, писало је у поруци коју је Мики доделила судбина у облику белог миша. Да би се спасао, требало је само да поправи један сломљени рог, а онда се испоставило да ће морати и да заустави један рат и да стигне до краја света. Хоће ли успети да коначно узме судбину у своје руке?

Прелистајте књиге из овог комплета!

Корисни линкови

banka intesa