СТРИПОТЕРАПИЈА – у претпродаји!

29.09.2022

Колекција стрипова „Стрипотерапија“ ауторке и илустраторке Ане Петровић – са друштвених мрежа и у допуњеном издању стиже у „Креативни центар“!

Ауторка се духовито и проницљиво игра текстом и цртежом, док се у верно представљеном односу између терапеуткиње и клијенткиње читаоци лако препознају. Ана Петровић храбро, никада равнодушно и уз смех говори о важној теми – одговорном односу према менталном здрављу.

„Моје име је Ана Петровић. Волим да цртам. Цртам и када се осећам добро и када се осећам лоше. Стрипотерапија је настала у време када сам се осећала лоше. Настала је спонтано, као интерна шала између мене и моје психотерапеуткиње. Почела сам да цртам и записујем неке од дијалога и ситуација кроз које смо пролазиле, трудећи се да горким темама увек додам одређену дозу хумора. Стрипотерапија је убрзо постала много више од интерне шале. Стрипове сам почела да објављујем на друштвеним мрежама. Најчешћи коментар био је: Ово сам ја! Реакције су ме мотивисале и охрабриле. Схватила сам да многи деле моје искуство. Ово нису стрипови само о мени, већ о свима нама“, истиче ауторка.

Стрипотерапија је већ у штампи и биће објављена половином октобра. Искористите прилику да дођете до свог примерка по претпродајној цени од 980 динара (редовна цена књиге биће 1400 динара).

Акција важи до 17. октобра, а претплату можете извршити на сајту Креативног центра, уз плаћање уплатницом или кредитном картицом или лично у књижарама Креативног центра у Београду и Нишу:

•             ТЦ Еуроцентар, Македонска 30, Београд (радно време: радним данима од 9 h до 21 h, суботом од 9 h до 17 h);

•             Уроша Мартиновића 12 (улаз из Омладинских бригада), Нови Београд (радно време: радним данима од 9 h до 20 h, суботом од 10 h до 15 h);

•             Синђелићев трг 19, Ниш (радно време: радним данима од 8 h до 20 h, суботом од 8 h до 15 h).

По завршетку акције књига Стрипотерапија биће вам послата на кућну адресу или ћете моћи да је преузмете у нашим књижарама (о чему ћете бити на време обавештени). 

Корисни линкови

banka intesa