МИ НЕЗАУСТАВЉИВИ – у претпродаји!

28.09.2022

Серијал „Ми незаустављиви“ Јувала Ное Харарија, аутора светског бестселера „Сапијенс“, говори о историји човечанства, и то на начин који ће деци бити близак и разумљив.

У првом делу серијала Ми незаустављиви – Како смо освојили свет – враћамо се у камено доба. У овој невероватној, помало мистериозној али истинитој причи, проналазимо одговор на питање како су људи постали најмоћнија бића на планети Земљи. Пратећи сеобе наших прапрапредака који су кренули из Африке, сазнаћемо како су нам се стомаци смањили због ватре, шта нам фудбал говори о значају сарадње и договора међу људима, зашто је новац најбоља бајка на свету и још много тога другог.

Ова богато илустрована књига намењена је млађој публици, али у њој могу уживати сви од 9 до 99 година.

Издање Ми незаустављиви – Како смо освојили свет већ је у штампи и биће објављено у другој половини октобра. Искористите прилику да дођете до ове јединствене књиге по претпродајној цени од 1365 динара (редовна цена књиге биће 1950 динара).

Акција важи до 22. октобра, а претплату можете извршити на сајту Креативног центра, уз плаћање уплатницом или кредитном картицом, или лично у књижарама Креативног центра у Београду и Нишу:

•             ТЦ Еуроцентар, Македонска 30, Београд (радно време: радним данима од 9 h до 21 h, суботом од 9 h до 17 h);

•             Уроша Мартиновића 12 (улаз из Омладинских бригада), Нови Београд (радно време: радним данима од 9 h до 20 h, суботом од 10 h до 15 h);

•             Синђелићев трг 19, Ниш (радно време: радним данима од 8 h до 20 h, суботом од 8 h до 15 h).

По завршетку акције књига Ми незаустављиви – Како смо освојили свет биће вам послата на кућну адресу или ћете моћи да је преузмете у књижарама (о чему ћете бити на време обавештени).

За све поруџбине путем сајта у вредности већој од 1950 динара обезбеђена је бесплатна достава на територији Србије.

Корисни линкови

banka intesa