ДЕЧЈА НЕДЕЉА – 30% попуста

03.10.2022

Поводом Дечје недеље, која се обележава од 3. до 9. октобра, припремили смо посебну акцију – осам одабраних издања снижено је за 30%!

Међу издањима која су на попусту налази се збирка песама за предшколце На крилима радости. Приче о детињству. Аутор ове збирке Симеон Маринковић на топао и нежан начин говори о свему ономе што децу радује, о начину на који истражују свет око себе, стварају нешто ново и савлађују препреке које доноси одрастање.

Сликовница Грозоново дете, чувене британске ауторке Џулије Доналдсон, спада међу омиљене сликовнице најмлађих читалаца широм света. Доноси нам причу о узбудљивој авантури Грозончице, ћерке страшног чудовишта Грозона, кога су читаоци упознали и заволели кроз истоимену сликовницу.

Књига С децом око света читаоце води на путовање кроз22 земље на пет континената. Уз ову књигу деца ће се упознати са обичајима, навикама, песмицама, поздравима, јелима, играчкама и другим обележјима тих земаља. Упознајући друге културе, деца ће врло рано стећи осећај за поштовање другачијих културних образаца.

Збирка 32 игре за свако дете садржи илустроване карте са занимљивим играма намењеним деци предшколског и основношколског узраста. Ова збирка може бити интересантна и учитељима и васпитачима, као подсетник на неке од забавних игара које могу користити у свакодневном раду с децом.

Васпитачима, педагозима, дефектолозима, као и свима који раде с децом, препоручујемо и књигу Деца имају реч. Овај приручник садржи збирку говорних радионица намењених развоју говорних способности деце предшколског узраста.

Млађим основцима препоручујемо Свезнање за децу, књигу која садржи мноштво података из различитих области науке, културе и уметности. Ови занимљиви подаци се крију иза прозорчића у књизи, па ће се дете док их буде отварало истовремено забављати, стицати нова знања и откривати детаље који ће обогатити његов свет.

За основце који воле авантуристичке романе издвајамо књигу Четири детета, три мачке, две краве, једна вештица (можда) – о групи тинејџера која одлази на експедицију на тајанствено Госпино острво.

Нисмо заборавили ни родитеље – у оквиру ове акције снижен је и приручник Илустровани кључ за дечје кризе. У овом приручнику су веома сликовито и на духовит начин описане бројне методе које се могу применити у васпитању. Методе су засноване на принципима позитивне дисциплине и дају сасвим конкретне савете о томе како поступати у ситуацијама када дете нешто неће или не уме да влада собом, показује ниско самопоштовање, тешко остварује социјалне контакте итд.

Акција важи до 9. октобра, за куповину путем сајта и у нашим књижарама. За све поруџбине путем сајта у вредности већој од 1950 динара обезбеђена је бесплатна испорука.

Корисни линкови

banka intesa