ДИГИТАЛНИ СВЕТ 3 - У ШТАМПИ!

04.10.2022

Нов уџбеник ДИГИТАЛНИ СВЕТ 3 „Креативног центра“ тренутно је у штампи и биће доступан од 18. октобра!

Уџбеник је у потпуности усаглашен са програмом наставе и учења предмета Дигитални свет за 3. разред основне школе. Ауторке овог уџбеника су Невена Перић и Наташа Николић Гајић, дугогодишње практичарке у настави. Уџбеник прати и одговарајући дигитални садржај.

Уџбеник oбухвата три области: Дигитално друштво, Безбедно коришћење дигиталних уређаја и Алгоритамски начин размишљања, у оквиру који су обрађени сви програмом препоручени садржаји, као што су: писање и уређивање текста помоћу дигиталног уређаја, именовање, чување и едитовање текстуалног документа, чување и уређивање слике, претраживање интернета, коришћење туђих дигиталних материјала, дигитализација у свакодневном животу, дигитални углед, дигитално насиље, лични план коришћења дигиталних уређаја, понављање корака у алгоритму, проналажење и исправљање грешака у алгоритму, управљање дигиталним уређајем, рачунање помоћу дигиталног уређаја и др.

Годишње и оперативне планове за ДИГИТАЛНИ СВЕТ 3 наставници могу, након регистрације, преузети са нашег сајта у делу НАСТАВНИЧКИ МАТЕРИЈАЛИ, а у припреми су и наставнe припреме који прате овај уџбеник.

Вебинар на коме је представљен уџбеник ДИГИТАЛНИ СВЕТ 3 и остали уџбеници „Креативног центра“ за овај предмет – можете погледати ОВДЕ.

У припреми је и уџбеник ДИГИТАЛНИ СВЕТ 3 на мађарском језику.

Књигa ће бити доступнa за испоруку од 18. октобра, а већ сада je можете поручити преко продајних тимова „Креативног центра“:

Тим за Београд
e-mail: milos.zivadinovic@kreativnicentar.rs, тел.: 060 244 06 53

Тим за Војводину
e-mail: andreja.stankovic@kreativnicentar.rs, тел.: 060 244 06 00

Тим за централну Србију и КиМ
e-mail: aleksandar.lukic@kreativnicentar.rs, тел.: 060 244 06 03

Корисни линкови

banka intesa