НОВО! Мала књига радости

26.12.2022

МАЛА КЊИГА РАДОСТИ је предивно илустрована књига о малим стварима које доносе велику радост!

За сваки дан у години изабрана је једна активност, обична, свима доступна, и показано је како бављење њоме може учинити живот лепим и радосним. То може бити нешто веома једноставно, попут цртања, посматрања птица или прављења колача, али постоје и садржаји помоћу којих ће дете проширити своја знања.

МАЛА КЊИГА РАДОСТИ је савршен новогодишњи поклон јер предлози за различите активности крећу управо од 1. јануара! Препоручујемо је свим родитељима који желе да са својом децом сваког дана ураде нешто ново и узбудљиво и на тај начин проведу заједничко време у игри и дружењу.

У Малој књизи радости малишани ће открити 365 начина како да им сваки дан буде леп – упознаће се са занимљивостима из свих крајева света и сазнати зашто славимо одређене дане у години. Биће инспирисани постигнућима познатих људи, научиће да препознају разне врсте цвећа током сваке сезоне, видети како се прави и чему служи породична тегла захвалности, научиће да кувају једноставна јела, да праве поклоне за људе које воле, а сазнаће и како остати радостан и насмејан упркос кишном дану.

Препуна идеја за мале уметничке пројекте и експерименте, са мноштвом невероватних чињеница о свету око нас, ова књига сваком својом страницом шаље поруку да треба да будемо захвални за све што имамо и на тај начин нам поправља расположење. Мала књига радости учи децу да схвате вредност малих ствари у животу и даје им сваког дана нов задатак коме могу да се радују.

Ову књигу можете наручити преко нашег сајта или купити у нашим књижарама (Македонска 30, Београд; Уроша Мартиновића 12, Нови Београд; Синђелићев трг 19, Ниш), као и свим боље снабдевеним књижарама широм Србије.

Корисни линкови

banka intesa