НОВО! Загонетке на свим спратовима 2!

19.01.2023

Радознали читаоци поново имају прилику да се нађу у улози Шерлока Холмса и разреше 13 загонетних злочина!

У издању „Креативног центра“ недавно je објављена књига „Загонетке на свим спратовима 2 – 13 мистериозних злочина“. У питању је узбудљива књига за игру којој ће се нарочито обрадовати млађи основци, као и сви љубитељи мистерија.

После великог успеха књиге „Загонетке на свим спратовима“ уследио је наставак – још једно издање веома специфичне форме. За решавање сваког случаја посебно је важно пажљиво осмотрити место злочина, а то је могуће захваљујући томе што читалац пресавијањем страница мења изглед места злочина током истраге.

Малим детективима на располагању су изјаве жртава, сведока и осумњичених, као и чињенице које ће им помоћи у решавању загонетке. Да би се мистерија разрешила биће неопходно корак по корак реконструисати шта се догодило на месту злочина и одговорити на постављена питања. Решења свих загонетака налазе се на крају књиге.

Интересантна игра пресавијања страница и детаљна анализа сваке загонетке помоћи ће деци да унапреде вештине посматрања, логичког размишљања и закључивања, али и да се добро забаве у улози детектива!

Главни „кривац“ за ову књигу је аутор Пол Мартен, у сарадњи са чак тринаесторо француских илустратора које он назива својим „саучесницима“.

„Загонетке на свим спратовима“ у Француској су продате у више од 150 хиљада примерака. Књига је до сада објављена у девет земаља, укључујући и Србију.

Корисни линкови

banka intesa