Радионице у фебруару

01.02.2023

Све информације о бесплатним радионицама за децу које се одржавају у нашој књижари у Македонској 30 од данас можете наћи на нашем сајту. Пријаве за учешће подносе се путем онлајн контакт формулара. Рок за пријаву је до попуне групе, а термини наредних радионица биће објављени 1. марта.

У фебруару су у плану две бесплатне радионице за децу које ће се одржати у Клубу књижари Креативни центар, у Македонској 30, у Београду.

Циљ радионица је да се деца упознају с новим издањима Креативног центра, да се забаве, али и да се код њих подстакну позитивне асоцијације у вези с књигама. Такође, кроз игру и дружење деца ће почети да простор књижаре посматрају као место где се може научити много тога новог и веома креативно провести слободно време.

РАДИОНИЦЕ СУ БЕСПЛАТНЕ!

ПРИЈАВЕ СУ ОБАВЕЗНЕ због ограниченог броја учесника, па ако желите да ваше дете присуствује некој од фебруарских радионица јавите нам се што пре!

Попуните и проследите формулар за пријаву, након чега ће вам на мејл бити послата потврда (ако вам се учини да одговор касни, проверите фолдере Spam или Promotions).

Радионица ЛОКИ. КАКО БИТИ ДОБАР – САВЕТИ НЕПОСЛУШНОГ БОГА

Термин: субота, 25. фебруар
Време одржавања: 11.00 – 12.00 h
Узраст: од 9 до 11 година
Број места: 15

На радионици ћемо заједно читати одломке из овог узбудљивог графичког романа, разговараћемо о нордијској митологији, као и о јунацима ове узбудљиве приче.

О књизи:

Непослушни нордијски бог Локи прогнан је на Земљу да живи као једанаестогодишњи дечак. Ако се у року од месец дана поправи, моћи ће да се врати међу богове, ако се не поправи – следује му вечност у јами љутих змија. Живот на Земљи за Локија је болан, смртно се досађује у школи, храна му је одвратна, тешко се ослобађа старих навика... Да ли ће Локи коначно научити да разликује добро од лошег, поверење од преваре, пријатеље од непријатеља?

ЗА РАДИОНИЦУ ЛОКИ. Како бити добар – савети непослушног бога можете се пријавити ОВДЕ

Радионица ЈА БИХ СВУДА С ТОБОМ

Термин: субота, 11. фебруар
Време одржавања: 11.00 – 12.00 h
Узраст: од 5 до 7 година
Број места: 15

На радионици ћемо прочитати дивну причу у стиху о пријатељству меде и веверице, а након тога ћемо разговарати о другарству и цртати главне јунаке ове сликовнице.

О књизи:

Меда и веверица су најбољи пријатељи. Где год да веверица иде, меда је у стопу прати. Али пошто је меда крупан и трапав, дешавају се разне незгоде. Кад седну у кану, он потоне! Кад веверица пожели да се клацкају, меда је катапултира увис! А када дође време за чај, настрада њена омиљена шоља. Веверици то почиње да смета, па саопштава меди да хоће мало да буде сама. Ипак, веома брзо ће увидети да је много лепше и забавније уз најбољег пријатеља.

ЗА РАДИОНИЦУ ЈА БИХ СВУДА С ТОБОМ можете се пријавити ОВДЕ

Корисни линкови

banka intesa