Велика фебруарска акција

08.02.2023

Само за куповину преко нашег сајта – 15 одабраних књига на попусту од 50%!

Акција важи до 16. фебруара, а списак књига можете погледати ОВДЕ.

За све поруџбине путем сајта у износу већем од 2750 динара испорука на територији Србије је бесплатна.

Акцијом су обухваћене књиге за различите узрасте.

Најмлађим читаоцима препоручујемо занимљиву сликовницу-расклапалицу Мој град, затим Мој атлас животиња из чувеног Larousse серијала атласа за децу, као и предивно илустровану сликовницу Пут ветра. Ту су и забавне радне свеске БРРМ! и Миш бели задатке дели 2, Hello Kitty књижица бомбоница и радна свеска Принцезе – потражи и пронађи, у којој ће деца тражити сакривене појмове и вежбати бројање до 10.

Предшколцима ће бити интересантна и књига о занимањима Занимљиви занати и вештине, а заучење енглеског језика млађим основцима препоручујемо књигу Научите енглески кроз игру (9–11).

За љубитеље романа ту је илустрована авантура Куки се враћа, намењена млађим основцима, док старијим основцима препоручујемо узбудљиви илустровани водич кроз периодни систем Периодни систем елемената и Енциклопедију јунака, суперхероја и осталих полубогова.

Књига питања за децу и Књига питања аутора др Грегорија Стока садрже више стотина питања која ће децу и одрасле натерати на размишљање и преиспитивање о нашем животу, одрастању и вредностима. Љубитељима мозгалица препоручујемо књигу Мала књига великих мозгалица са више од 500 задатака намењених онима који воле слагалице и који су спремни за математичке изазове.

Корисни линкови

banka intesa