Радионице у марту

01.03.2023

У марту су у плану две бесплатне радионице за децу које ће се одржати у Клубу књижари "Креативни центар", у Македонској 30, у Београду.

Пријаве за учешће подносе се путем онлајн контакт формулара. Рок за пријаву је до попуне групе, а термини наредних радионица биће објављени 3. априла

Циљ радионица је да се деца упознају с новим издањима Креативног центра, да се забаве, али и да се код њих подстакну позитивне асоцијације у вези с књигама. Такође, кроз игру и дружење деца ће почети да простор књижаре посматрају као место где се може научити много тога новог и веома креативно провести слободно време.

РАДИОНИЦЕ СУ БЕСПЛАТНЕ!

ПРИЈАВЕ СУ ОБАВЕЗНЕ због ограниченог броја учесника, па ако желите да ваше дете присуствује некој од мартовских радионица јавите нам се што пре!

Попуните и проследите формулар за пријаву, након чега ће вам на мејл бити послата потврда (ако вам се учини да одговор касни, проверите фолдере Spam или Promotions).

Радионица ИЛУСТРОВАНЕ ПРИЧЕ О ЗМАЈЕВИМА - ГРУПА ЗА ОВУ РАДИОНИЦУ ЈЕ ПОПУЊЕНА!

Термин: субота, 11. март
Време одржавања: 11.00 – 12.00 h
Узраст: од 5 до 7 година
Број места: 15

На радионици ћемо прочитати неке од занимљивих прича о змајевима, а након тога ћемо бојити и украшавати илустрације из књиге.

У овој дивно илустрованој збирци налази се седам узбудљивих прича о змајевима које потичу из различитих земаља и култура. Свака од њих је довољно кратка да буде савршена прича за лаку ноћ или једноставно за десетоминутни одмор. Уз велики број невероватних илустрација које ће покренути машту свих љубитеља змајева, ова ведре приче ће бити одличне и за прво самостално читање.

ГРУПА ЗА ОВУ РАДИОНИЦУ ЈЕ ПОПУЊЕНА!

.................

Радионица НОВЧИЋ СУДБИНЕ - ГРУПА ЗА ОВУ РАДИОНИЦУ ЈЕ ПОПУЊЕНА!

Термин: субота, 25. март
Време одржавања: 11.00 – 12.00 h
Узраст: од 9 до 11 година
Број места: 15

На овој радионици дружићемо се са Иваном Нешић, ауторком романа из трилогије Зеленбабини дарови. Са Иваном ћемо разговарати о најновијем роману Новчић судбине и присетићемо се јунака које смо упознали у претходним романима Зеленбабини дарови и Тајна немуштог језика.

Kњигe из серијала Зеленбабини дарови инспирисане  су балканском митологијом, прожете су хумором и авантуром, а аутор корица нових редизајнираних издања је Добросав Боб Живковић.
Роман Зеленбабини дарови налази се у избору лектире за 5. разред основне школе и добио је Награду Невен за најбољу дечју књигу у 2013. години, док је наставак Тајна немуштог језика освојио Награду Змајевих дечјих игара Раде Обреновић за 2014. годину. 

Корисни линкови

banka intesa