РОМАНИ ЗА ДЕЦУ И МЛАДЕ ПО ОДЛИЧНИМ ЦЕНАМА!

17.07.2023

На сајту www.kreativnicentar.rs погледајте нашу понуду романа и искористите могућност куповине с попустом од чак 50%!

И још нешто... Ови романи су идеални за читање у хладу…  

Акција важи до 21. августа, само на нашем сајту! На попусту је чак 40 романа за различите узрасте!

За млађе основце припремили смо краће, илустроване романе, идеалне за први сусрет са овом формом и за јачање читалачког самопоуздања. Препоручујемо књиге о Каубоју Кости (Каубој Коста и досадне кокошке, Каубој Коста на родеу и Каубој Коста и Тома Торнадо), причу о храбрости Храбре игре, као и одлично опремљене илустроване романе Девојчица из светлуцаве долине, Куки се враћа кући, Покварни дом и Лоранга има преча посла. За љубитеље духовитих прича ту су романи Клуб летећих тетака и Хаос у породици Калман, као и две забавне приче о пријатељству – Заувек другарице и Мој пријатељ шеик у Стуребију.

Старијим основцима (12+) биће интересантне књиге из едиције Мој свет, која прати авантуре и проблеме карактеристичне за одрастање: Тајни план: море, Порука у боци, Дођи на једно чудно место и Брат Вук. Љубитељима природе сигурно ће бити занимљив Дневник градског спавача, а свима онима који трагају за одговорима на питања која се тичу другарства, заљубљивања и потраге за сопственим идентитетом препоручујемо романе Чик ако смеш Клер!, Ранг-листа среће и У потрази за сунцем.

За ученике завршних разреда основне школе и средњошколце прави избор су књиге из едиције Транзит. Ова едиција намењена је тинејџерима који се налазе у осетљивом добу када више нису деца, а још нису ни сасвим одрасли. У понуди је преко двадесет романа о различитим темама који нам долазе из разних земаља: Ирске (Епик, Плес у тами), Италије (Мохито, Ходати, трчати, летети, Дечак из леда, Отмица професорке латинског), Шведске (17 година и невиђено згодан, Уметност невиђено ниских очекивања, Сјај звезда на плафону) и других.

На попусту су и дела чувених аутора као што су Патрик Нес (Ми остали само живимо овде) и Мег Рософ (Оно што сам био), а посебно препоручујемо роман Клик који је дело чак девет познатих писаца, међу којима су Ник Хорнби, Оин Колифер, Рут Озеки, Роди Дојл и други.

Корисни линкови

banka intesa