Игре за децу – 30% попуста

26.06.2023

За наше младе читаоце жељне добре забаве припремили смо акцију – одабране игре за децу снижене су за 30%!

Ова акција траје до недеље, 2. јула, на нашем сајту и у књижарама „Креативног центра“:

- Македонска 30, Београд
- Уроша Мартиновића 12, Нови Београд
- Синђелићев трг 19, Ниш.

Играње друштвених игара воле и деца и одрасли и због тога је то један од добрих начина да се породица окупи и квалитетно проведе слободно време. Осим што нас зближавају, омогућавају социјалну блискост и пружају одличну забаву, друштвене игре су изузетно добро средство да деца кроз игру развију многе корисне вештине.

Играјући друштвене игре одмалена, деца усвајају нове речи и тако обогаћују речник, уче боје и облике, побољшавају координацију ока и спретност прстију. Играње друштвених игара децу учи да поштују правила, да буду стрпљивa и сачекају свој ред. Малишани кроз игру развијају логичко мишљење, пажњу, концентрацију и памћење.

Игра 7 породица. Животиње је једна од наших најпопуларнијих игара картама. Ова игра ће бити подједнако занимљива и предшколцима и млађим основцима, а у њој ће уживати и родитељи. Игре Моја прва игра меморије. Животиње и Моја прва слагалица. Велике животињенамењене су деци старијој од три године и одличне су за први сусрет малишана са друштвеним играма.

Мале радне књиге 45 игара. На путу и 45 игара. На распусту садрже велики број активности уз које ће се млађи основци одлично забавити. Ту је 15 игара запажања, 15 мозгалица и 15 лавирината које дете решава помоћу поклон-фломастера пиши – бриши. У разноврсним ситуацијама повезаним с путовањима и распустом дете ће проналазити скривене предмете, уочавати разлике, проналазити уљезе, решавати судоку, осмосмерке, лавиринте и многе друге забавне задатке.

Љубитељима слагалица препоручујемо два занимљива комплета која садрже књигу и слагалицу. У комплету Црвенкапа  налази се кутија с књижицом у којој је класична бајка препричана на занимљив начин, као и атрактивна слагалица од 30 делова, која је идеална за децу у узрасту од треће године. Предшколцима ће бити интересантан комплет Диносауруси који садржи слагалицу од 100 делова, као и књижицу у којој се налази десет богато илустрованих задатака где се од детета тражи да пронађе сакривена бића или предмете.

У понуди су и кутије с илустрованим картама на којима се налазе занимљиви задаци. ХОКУС-ПОКУС је збирка трикова намењена деци школског узраста и садржи 32 карте с упутствима за извођење једноставних и забавних мађионичарских трикова. Комплет 32 игре за свако дете садржи илустроване карте са занимљивим традиционалним и савременим играма намењеним деци предшколског и основношколског узраста. Издање може бити веома корисно и васпитачима, учитељима и аниматорима у раду са децом.

Корисни линкови

banka intesa