Акција ВЕЖБАМ НА РАСПУСТУ

05.07.2023

Овог лета припремили смо посебну акцију за предшколце и млађе основце – уз издања "Креативног центра" неће бити места за досаду током распуста! Одабрани радни материјали снижени су за 30%.

Акција важи до 10. августана нашем сајту и у књижарама у Београду и Нишу, а за све поруџбине преко сајта у вредности већој од 2750 динара испорука на територији Србије је бесплатна.

За предшколце ту су две мале вежбанке намењене деци у узрасту од 5 до 6, као и од 6 до 7 година.

Ученицима који су завршили први разред биће занимљиве радне свеске Вежбам на распусту и забављам се 1 и Размишљам и решавам 1. Другаци ће моћи да увежбавају школско градиво уз издања Размишљам и решавам 2, Вежбам на распусту и забављам се 2 и радну свеску Учимо да мислимо 2. За ученике трећег разреда препоручујемо радне листове Вежбам на распусту и забављам се 3, као и Учимо да мислимо 3, док је Мој забавни блок за вежбање са занимљивим активностима намењен деци старијој од 8 година.

За старије основце ту је серијал радних листова Разумем шта читам, за ученике од 5. до 8. разреда, уз које ће моћи да увежбају читалачке вештине и разумевање прочитаног текста. За седмаке и осмаке у понуди су збирке задатака Вежбам математику 7 и Вежбам математику 8.

Корисни линкови

banka intesa