Вебинар за наставнике: ДИГИТАЛНИ СВЕТ

21.08.2023

Позивамо наставнике разредне наставе да присуствују вебинарима на којем ће бити представљене радне свеске и уџбеници из предмета ДИГИТАЛНИ СВЕТ за 1, 2, 3. и 4. разред основне школе.

Радне свеске Дигитални свет 1, 2 и 3 одлично су примљене код ученика, а наставници који их користе у свом раду имају веома позитивна искуства. Креативни центар је ове године објавио и уџбеник Дигитални свет за 4. разред. Све радне свеске и уџбенике прате и дигитални садржаји.

Вебинар ДИГИТАЛНИ СВЕТ за 1, 2, 3. и 4. разред биће одржан у два термина: 24. августа, са почетком у 19h и 30. августа, са почетком у 19h, путем апликације Zoom. О концепцији радних свезака и уџбеника и свим изазовима које предмет Дигитални свет доноси, говориће ауторке Невена Перић и Наташа Николић Гајић, практичарке с дугогодишњим искуством.

Уколико желите да учествујете на вебинару 24. августа можете се пријавити ОВДЕ  

Уколико желите да учествујете на вебинару 30. августа можете се пријавити ОВДЕ 

За све који буду присуствовали вебинарима биће обезбеђена потврда о учешћу, која ће бити достављена мејлом неколико дана након одржавања вебинара.

Годишње и месечне планове рада, као и припреме и презентације за овај предмет можете преузети на нашем сајту www.kreativnicentar.rs, у делу Материјали за наставнике, након регистрације/пријаве.

 

Корисни линкови

banka intesa