ДАНИ КЊИЖАРЕ КРЕАТИВНОГ ЦЕНТРА од 15. до 30. септембра!

15.09.2023

Обележавамо првих десет година наше прве књижаре у Македонској 30!

Издавачка кућа Креативни центар обележиће низом активности 10 година рада своје прве Клуб књижаре за децу и младе, у Београду, у Македонској 30.

Током Дана књижаре, од 15. до 30. септембра, чланови Клуба књижаре биће у прилици да искористе попуст од 25% на издања Креативног центра. За остале посетиоце обезбеђен је попуст од 10% и аутоматско право на учлањење у Клуб читалаца након куповине књиге овог издавача. Попуст се не односи на предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу.

Сви купци на поклон добијају промотивне блокчиће, посебно припремљење поводом јубилеја књижаре. У поменутом периоду важиће и попуст од 10% на играчке, гифт програм и издања других издавача.

ПРОГРАМ У КЛУБ КЊИЖАРИ „КРЕАТИВНИ ЦЕНТАР“, МАКЕДОНСКА 30, БЕОГРАД

Поводом ДАНА КЊИЖАРЕ припремили смо бесплатне програме за наше читаоце!

За све програме, осим за дружење са Јасминком Петровић и Бобом Живковићем, пријављивање је обавезно преко онлајн формулара на нашем сајту.
Попуните и проследите формулар за пријаву, након чега ће вам на мејл бити послата потврда (ако вам се учини да одговор касни, проверите фолдере Spam или Promotions).Због ограниченог броја места, рок за пријаву је док се групе не попуне!

-              У суботу, 16. септембра, од 11 до 13 h, сви љубитељи књига Јасминке Петровић и Боба Живковића биће у прилици да се друже са овим познатим списатељско-илустраторским двојцем, који ће потписивати своје књиге и фотографисати се са читаоцима.

-              У среду, 20. септембра, од 19 до 20 hпсихолог Невена Ловринчевић, ауторка многих корисних књига у издању Креативног центра, разговараће са родитељима на тему Сагоревање у родитељству – Како да решавате стресне ситуације у породици и развијате отпорност на стрес код детета (и себе).

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА ПРЕДАВАЊЕ НЕВЕНЕ ЛОВРИНЧЕВИЋ

-              У суботу, 23. септембра, од 11 до 12 h, биће одржана радионица намењена малишанима узраста 4–5 година. Они ће упознати Жућу, симпатичног пса, главног јунака светски познатих сликовница. Након слушања приче Жућа слави рођендан, мали читаоци ће бојити Жућин рођендански постер.

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА РАДИОНИЦУ ЖУЋА СЛАВИ РОЂЕНДАН

-              Субота, 30. септембар, од 11 до 12 h, резервисана је за предшколце. Деца ће уживати у малој позоришној представи Грозон, урађеној по истоименој књизи светски познатих аутора књига за децу Џулије Доналдсон и Аксела Шефлера. У представи ће бити коришћене плишане играчке и гињол лутке направљене по јунацима из сликовнице.

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА РАДИОНИЦУ ГРОЗОН

 Осим радионица, дружења, попуста и поклона, посетиоци ће моћи да погледају и изложбу календара Креативног центра урађених у протеклих десет година и да уживају у веселој рођенданској декорацији књижаре.

О књижари

Прва Клуб књижара Креативног центра отворена је 16. септембра 2013. године. Веома брзо је постала препознатљиво место за све оне који су били у потрази за квалитетним књигама за децу, као и за оне који се баве децом – родитеље, васпитаче, учитеље, наставнике. Смештена на првом спрату Тржног центра Еуроцентар, у непосредној близини Дома омладине, књижара у понуди има сва издања Креативног центра, као и најбоље књиге за децу и младе других издавача, разна дидактичка средства, школски прибор, занимљив гифт програм и плишане играчке урађено по познатим јунацима из дечјих књига и цртаних филмова (Жућа, Грозон, Мумин, овчица Шоне и многи други).

Осим одличних програма, љубазних и стручних књижарки увек спремних да родитељима и деци препоруче књигу, али и да креирају фантастичну декорацију која увек крије неку загонетку, чланове Клуба читалаца, којих данас има више од 15.000, у књижари увек очекују бројне продајне акције и разне погодности при куповини.

Корисни линкови

banka intesa