НОВО! Мој најбољи фудбалски турнир ... замало

09.10.2023

Нова књига из едиције ШАМПИОНИ У ЧИТАЊУ

У издању Креативног центра објављен је трећи роман из серијала Шампиони у читању! Мој најбољи фудбалски турнир замало.

У претходна два дела (Моја најбоља фудбалска утакмица … замало и Моја прва профи фудбалска утакмица … замало) читаоци су упознали Орлове, млади фудбалски тим чији је капитен Тони Срећковић. Спортским духом, посвећеношћу, вежбањем и домишљатошћу Тони и његови пријатељи успевају да превазиђу неочекиване и откачене препреке које искрсавају пред њиховим тимом на путу до победе.

Мали читаоци су у првом роману сазнали шта се догодило на суперважној утакмици након што је Тони изгубио лопту која доноси срећу и тако изневерио поверење тренера Бобија. Друга књига донела је нова узбуђења, али и нове невоље. Орловима се пружила шанса да остваре свој фудбалски сан и одиграју утакмицу на професионалном стадиону са нешто старијим и искуснијим играчима, али неочекивана поплава пореметила је све планове и пребацила утакмицу на други терен.

У новој књизи – Мој најбољи фудбалски турнир ... замалоОрлови се припремају за веома важан турнир на којем ће играти с Крокодилима. Али тренер Боби, одушевљен Феликсовом игром, поставио је њега на средину терена, а Тони је завршио на клупи за резервне играче. Читаоци ће открити какав је то план Тони смислио како би доказао свом тиму и тренеру колико је талентован.

Књиге из едиције Шампиони у читању намењене су читаоцима почетницима. Текст невеликог обима, испуњен хумором, неизвесношћу, неочекиваним и забавним обртима, уз бројне илустрације, учиниће да први кораци у читању буду неоптерећујући и узбудљиви. Проналажење трагова у тексту који крију одговоре на кључна питања побудиће код читалаца машту, логичко промишљање и истраживачки дух. Поред тога, у тексту се налазе и објашњења основних фудбалских појмова, па ће мали читаоци лако усвојити нова знања о овом спорту.

Уз духовите, забавне и едукативне романе из ове едиције читаоци почетници урониће у приче из којих се види да фудбал није само спортска авантура већ да се уз њега усваја читав низ позитивних вредности, попут здравог начина живота, тимског духа и фер-плеја, којима се учимо уз тимске спортове.

Књиге из овог серијала можете наручити с 15% попуста преко нашег сајта, купити у нашим књижарама (Македонска 30, Београд; Уроша Мартновића 12, Нови Београд; Синђелићев трг 19, Ниш), као и свим боље снабдевеним књижарама широм Србије.

Корисни линкови

banka intesa