НОВО! Kњиге с рефлекторима – Свемир и Морске животиње

06.11.2023

Издавачка кућа Креативни центар је у оквиру нове едиције "Потражи и пронађи (рефлектори)" припремила две интерактивне књиге – СВЕМИР и МОРСКЕ ЖИВОТИЊЕ.

Саставни део ових књига је чаробни рефлектор од картона, помоћу кога мали читаоци проналазе скривене слике осветљавајућисвемир и морске дубине.

Поред чаробних рефлектора, ове књиге садрже и прозорчиће иза којих се налазе бројне занимљивости о свемиру и подводном свету. Интерактивни елементи подстичу децу на игру, кроз коју ће деца брзо и лако стећи нова знања.

У интерактивној књизи Потражи и пронађи: Свемир налази се преко двеста занимљивости о свемиру. Дете може да посматра одличне илустрације, учи о планетама, галаксијама и мноштву других феномена. Отварањем прозорчића долазиће до нових сазнања, а помоћу чаробног рефлектора откриваће на страницама са чаробним прозором скривене слике свемирских објеката.

Књига Потражи и пронађи: Морске животиње садржи преко двеста занимљивости о морским животињама. Отварајући прозорчиће, деца ће сазнати много тога о створењима из мора и океана, а помоћу чаробног рефлектора пронаћи ће слике бића из морских дубина.

Корисни линкови

banka intesa