НОВО! Мимбо Џимбо и дуга зима

14.11.2023

Нова књига Јакоба Мартина Стрида, аутора "Невероватне приче о џиновској крушци"!

Мимбо Џимбо и дуга зима је сликовница из популарне серије књига о малом плавом слону Мимбу Џимбу и његовим пријатељима из Мале долине. У њој ће уживати предшколци, али и старији читаоци који воле необичан хумор, богату духовиту илустрацију и топлину с којом су написане све књиге Јакоба Мартина Стрида.

Било је време да у Малу долину стигне пролеће, али оно није стигло. Снег је затрпао куће и завладала је веома хладна и необична зима, зима која као да је дошла да заувек остане. Мимбо Џимбо и Мамбо Џамбо одлучили су да крену у акцију. Требало је спасти од хладноће завејаног Фреда, смрзнутог поштара Гепарда и остале становнике Мале долине, али и истражити какви су то огромни отисци стопала у снегу. Поред тога, желели су и да открију каква се то тајанствена светлост појавила на врху брда. У овој фантастичној авантури Мимбо Џимбо и његови пријатељи пронаћи ће чаробно стаклено звонце, кућу-ходалицу, срешће се с необичним странцима и чудесним машинама, да би на крају решили мистерију – зашто је изненада наступила зима какву никада раније нису доживели.

 Ову књигу можете наручити с 15% попуста преко нашег сајта, купити у нашим књижарама (Македонска 30, Београд; Уроша Мартновића 12, Нови Београд; Синђелићев трг 19, Ниш), као и свим боље снабдевеним књижарама широм Србије.

 

 

Корисни линкови

banka intesa