НОВО! ДЕДА ТРИШИН МЛИН

17.11.2023

У једној од најпознатијих и више пута награђиваној едицији "Креативног центра" – "Пустоловине за предшколце" – објављена је још једна поема Бранка Ћопића, нашег највећег писца за децу.

 Јунаци књиге Деда Тришин млин су добро познати ликови из Ћопићевог света – деда Триша и мачак. Стихови поеме проткани су емоцијама и мудрим хумором који деца воле и с радошћу га откривају. Уз познате стихове читаоце очекују и објашњења мање познатих речи, као и занимљиве приче из пишчевог детињства. Илустрације Душана Павлића чаролију читања чине још узбудљивијом.

Душан Павлић (1968) илустратор је и графички дизајнер из Београда. Завршио је Факултет примењених уметности. Илустровао је више од стотину књига за издаваче широм света. Његове илустрације, које одликује духовит, домишљат и шармантан стил, награђиване су у Србији, Италији, Белгији и Бразилу. Добитник је Златног пера, награде за најбољу илустрацију у 1996. години. Илустрације за књигу С децом око света 1 објављене су у великом каталогу Болоњског сајма књига 1999. године.

Ову књигу можете наручити с 15% попуста преко нашег сајта, купити у нашим књижарама (Македонска 30, Београд; Уроша Мартновића 12, Нови Београд; Синђелићев трг 19, Ниш), као и свим боље снабдевеним књижарама широм Србије.

 

 

Корисни линкови

banka intesa