НОВО! Мој највећи тренерски подвиг ... замало

19.02.2024

Нова књига из едиције ШАМПИОНИ У ЧИТАЊУ!

У издању Креативног центра објављен је четврти роман из серијала Шампиони у читању!Мој највећи тренерски подвиг... замало

У претходна три дела (Моја најбоља фудбалска утакмица … замало, Моја прва профи фудбалска утакмица … замало, Мој најбољи фудбалски турнирзамало) читаоци су упознали Орлове, млади фудбалски тим чији је капитен Тони Срећковић. Спортским духом, посвећеношћу, вежбањем и домишљатошћу Тони и његови пријатељи успевају да превазиђу неочекиване и откачене препреке које искрсавају пред њима на путу до победе.

У првом роману читаоци су сазнали шта се догодило на суперважној утакмици након што је Тони изгубио лопту која доноси срећу и тако изневерио поверење тренера Бобија. Друга књига донела је нова узбуђења, али и нове невоље. Орловима се пружила шанса да остваре свој фудбалски сан и одиграју утакмицу на великом стадиону са старијим и искуснијим играчима, али неочекивана поплава пореметила је све планове и пребацила утакмицу на други терен. У трећем наставку овог серијала Орловису се припремали за важан турнир и утакмицу с Крокодилима, а наш омиљени јунакТони Срећковић нашао се на клупи за резервне играче.

У новој авантури – Мој највећи тренерски подвиг... замало – Тони преузима улогу тренера и својим мегагенијалним идејама спасава свој тим од пораза.

Књиге из едиције Шампиони у читању намењене су читаоцима почетницима. Текст невеликог обима, испуњен хумором, неизвесношћу, неочекиваним и забавним обртима, уз бројне илустрације, учиниће да први кораци у читању буду неоптерећујући и узбудљиви. Проналажење трагова у тексту који воде до одговора на кључна питања побудиће код читалаца машту, логичко промишљање и истраживачки дух. Поред тога, текст садржи и објашњења основних фудбалских појмова, па мали читаоци имају прилику да науче много тога о овом спорту.

Уз духовите, забавне и едукативне романе из ове едиције читаoци ће уронити у приче из којих се види да фудбал није само спортска авантура већ да се уз њега усваја читав низ позитивних вредности, попут здравог начина живота, тимског духа и фер-плеја, којима се учимо уз тимске спортове.

Корисни линкови

banka intesa