ВЕЛИКА МАЈСКА АКЦИЈА – попуст 60%

29.05.2024

Четрдесет одабраних издања на попусту од 60% – само на нашем сајту!

Акција траје до 30. мајаа списак књига можете погледати ОВДЕ.

За најмлађе читаоце препоручујемо три веселе сликовнице: Ми смо срећни, Ми се возимо и Ја волим банане. Уз разнобојне илустрације и духовите коментаре деца ће брзо усвојити нове појмове у вези с храном, возилима и осећањима, и уз то се добро забавити. Наше најмлађе читаоце обрадоваће и збирка песама аутора Симеона Маринковића Где зека пије воду?, надахнута богатом баштином народних песама. Скрећемо вам пажњу и на веома оригиналну радосницу Сунце, беба и ја,која ће укључити целу породицу у исписивање породичне приче.

Помоћу картонске сликовнице У ШКОЛИ. Моја прва слагалица деца узраста од 2 до 6 година уз игру уче речи и развијају способност изражавања, што ће им касније, у школи, омогућити да успешно савладају читање и писање. Круг око света је необична књига која подстиче моћ запажања и јача концентрацију код најмлађих читалаца.

Картонске сликовнице На реци од извора до мора и На путу – од уских стаза до ауто-путева биће занимљиве деци старијој од четири године.

За предшколце и млађе основце у понуди су симпатичне сликовнице Зиг Зага и Рода Бода, Прави љубимац за мене, Ева и фламинго и Мачак бескућник. Ушло куче у сандучеи Еци пеци пец су сликовнице намењене увежбавању читања наглас и рецитовања, али и развоју говора. Ту су и вежбанке и радне сликовнице с различитим активностима и креативним играма прилагођеним овом узрасту: Мала радионица – активности за децу предшколског узраста, Зека, Шта све можеш с пластелином, Прича по прича, број по број. Књиге Мисли, па смисли и Шумски лавиринт и други задаци из математике посвећене су првим корацима у математици. Деци коју интересују научне теме допашће се и књига Чуда технике. Све о инжењерингу.

За љубитеље Hello Kitty спремили смо радну сликовницу Hello Kitty – Књижица бомбоница и сликовницу-торбицу Нацртај и обуци Hello Kitty.

Књиге У потрази за сунцем, СОС за тинејџере, Књига за девојке и њихове момке, Дијета за тинејџерке – УПС! идеалан су избор за тинејџере. Имате ли кефало? је серијал математичких мозгалица намењен старијим основцима, а едиција 50 експеримената намењена је популарисању науке.

Акција важи само на нашем сајту,а за све поруџбине у вредности већој од 3000 динарадостава je бесплатна(на територији Србије).

Искористите ову фантастичну прилику и обогатите своју кућну библиотеку!

Корисни линкови

banka intesa