Акција: - одабери од

Означите поља испред књига које желите

Времеплов кроз лавиринте

Научите занимљиве историјске податке решавајући забавне лавиринте који се налазе на подељеним страницама у књизи! Помозите Ђорђу и његовој керуши Дони да пронађу праве путеве и изађу из 48 чаробних лавирината како би посетили узбудљиве историјске периоде, као што су доба диносауруса, стари Египат, космичко доба и још много тога. Ова књига чита се на необичан начин и биће сигурно једна од оних коју ће ваша деца обожавати.

Персејеве авантуре

Напуштен одмах по рођењу, а потом чудом спасен, Персеј мора да заштити своју мајку од злог краља Полидекта. На путу ће се суочити са безубим вештицама, љутитим дивом, снажним морским чудовиштем и ужасном горгоном Медузом. Да ли би се усудио да кренеш с њима?

Не би волео да будеш пророк код Маја!

Спреми се … као син мајанског светог човека требало би да следиш његов пут. То није лако – један погрешан корак и можеш да зажалиш што си постао мајански пророк. Само пази да тебе не жртвују! Најбитни савети стручњака: Буди пажљив на часовима математике – она је кључ успеха у свету Маја. Научи имена свих богова и како да их усрећиш. Немој да правиш грешке током жртвовања – у супротном баш ти ћеш бити следећа жртва. Ако са собом носиш статуу бога, он ће те штитити у биткама.

Замисли живот без тоалета

Како би се сналазио да не постоје тоалети? Где би вршио нужду? Како би одржавао личну хигијену и хигијену у свом дому? Ово је занимљива прича о технологији коју многи од нас узимају здраво за готово. Откриј зашто су тоалети тако важни, како су усавршавани кроз време и како би могли да се развијају у будућности.

  Назад на акције    

 

banka intesa