Акција: - одабери од

Означите поља испред књига које желите

Глог

Ова књига је распродата! Глог је остао сасвим сам. Мам-бам, Вомби, Пог и остали из његовог племена пошли су у лов и потпуно заборавили на љега. Усамљени Глог стиче нове пријатеље који се зову Ехо, Сенко и Воденко. Али у дивљини је и гладни вук...

У потрази за скупоценим ћилимом

Дуле је кажњен јер је исфлекао старински ћилим у трпезарији. Седи у соби и толико је тужан да његов измишљени пријатељ плави змај Луле одлучује да се појави и утеши га. Заједно крећу у потрагу за новим ћилимом и то прераста у праву авантуру.

За све су криве плаве малине

Дуле се прејео сладоледа. Уф, како га само боли стомак! Зато Лулe долеће да га забави. У новој авантури наилазе на кућицу сличну оној из бајке о Ивици и Марици, само што је ова прекривена плавим малинама. Луле напросто обожава да једе малине и то ће га увалити у велику невољу. Једино Дуле може да га спасе из руку опаке вештице.

Музичар с цилиндром и цветом на реверу

Радознала Сања без престанка нешто запиткује. Толика питања траже одговоре − где то лист, ношен ветром, путује, где снови бораве кад је она будна? Главни јунак једне заборављене књиге одлучује да јој помогне. И тако отпочиње ова прича.

Мој дневник прочитаних књига

Ова бележница направљена је као средство за мотивацију младих читалаца. Она им пружа могућност да запишу и сачувају важне делове, лепе мисли и значајне реченице из прочитаних књига, па и своја размишљања. Наравно, ова бележница не мора бити нужно намењена само младим, већ може бити корисна и искуснијим читаоцима.

  Назад на акције    

 

banka intesa