Акција: - одабери од

Означите поља испред књига које желите

Гужва у Шумској школи

Звоно за одмор позива све ђаке Шумске школе да се поиграју у дворишту. Док сви журе да што пре дођу до места за игру, у ходнику школе настаје права гужва. Зашто? Како ће се ђаци снаћи и да ли ће моћи да реше настали проблем?

555 налепница - Животиње

Искористите више од 555 налепница и сами сместите животиње тамо где им је место. Упознајте се са свим врстама животиња: од домаћих и дивљих, преко пустињских и морских, па све поларних и афричких. Уживајте у овој поучној и забавној књизи.

Папирне лутке - Животиње

Како направити Пегаво прасе, Слона Сурлоја, Јагу Загу и остале животиње од папира без употребе лепка и маказа? У овој необичној књизи наћи ћете упутства за прављење једанаест интересантних фигура од већ исечених делова папира. Занимљиве животиње претвориће се у креативну играчку за ваше дете!

Зец

Помозите зеки да кроз лавиринт побегне од лисице, испричајте правилно наопаку причу, пронађите зеца сакривеног у грању. Све ове задатке прате веселе песмице и краће приче засноване на познатим баснама о зецу, међу којима је свакако најпознатија прича о зецу и корњачи и њиховој чувеној трци у којој је, гле чуда, корњача на крају победила зеца.

  Назад на акције    

 

banka intesa