Акција: Outlet - одабери од 1 до 10

Означите поља испред књига које желите

Ух, ала се плашим!

Ова сликовница помоћи ће најмлађим читаоцима да схвате како иза највећих страхова најчешће стоје заблуде и пребрзо закључивање. Страховима треба прићи пажљиво и без панике, па ће се брзо показати да су били безразложни.

Ако наручите ову књигу преко банера Стални попуст у делу Акције, остварићете попуст од 50% и уместо 431 платићете је 236 динара.

У кући - Моја прва слагалица

Најбоље се учи кроз игру. Играјући се слагалицама из ове књиге, ваше дете ће спонтано научити да препознаје предмете и бића из околине и да их правилно именује. Играјте се што више са својом децом. Шест слагалица за децу до шест година.

Ако наручите ову књигу преко банера Стални попуст у делу Акције, остварићете попуст од 50% и уместо 1020 платићете је 510 динара.

Лептир

Срећко или Кипер, како га зову у Великој Британији, спада у ред омиљених ликова из света дечјих књига. Његов творац је познати британски илустратор Мик Инкпен. Едиција "Срећкове приче" доноси забавне али и поучне приче о псу Срећку и његовим другарима − прасету Гигију, прасенцету Аци и псу Тики. Ова дружина никада не седи скрштених руку и ногу; кад год су пред неким проблемом, они га успешно решавају јер су довитљиви и спремни да једни другима помогну. Они су најбољи другови.

Ако наручите ову књигу преко банера Стални попуст у делу Акције, остварићете попуст од 50% и уместо 499 платићете је 250 динара.

Браћа и сестре - Природа вас је повезала - држите се заједно!

Ово је књига о браћи, сестрама и њиховим међусобним односима. Ти односи имају своје успоне и падове, обрте и заокрете. У неким тренуцима ти односи су савршени, у другим браћа и сестре једни друге доживљавају као гњаваторе, штеточине и смараче. Браћа и сестре могу да буду другари, савезници, узор једни другима, могу да се међусобно помажу и подржавају, да деле тајне и остану најбољи пријатељи до краја живота. Како да то постигну показаће им ова духовито написана и духовито илустрована књига. С обзиром на то да браћа и сестре имају много тога заједничког – родитеље, проблеме и простор у којем живе – аутори им предлажу ову књигу прочитају заједно!

Ако наручите ову књигу преко банера Стални попуст у делу Акције, остварићете попуст од 50% и уместо 700 платићете је 350 динара.

Наполеон и Т-кекс

У Гргечкој бари живи дечак по имену Напе. Има једанаест година и могло би се рећи да је смарач и штребер. Посебно због тога што не воли баш много фудбал, али зато зна све о животињама и брижљиво води евиденцију о угроженим и несталим врстама. Живот у Гргечкој бари уопште му није био узбудљив све док два истраживача нису објавила да траже чудовиште које живи у Великом језеру. Са својим другом Андешом, познатијим под надимком Ајнштајн, и неустрашивом другарицом Кајом Напе ће учинити све што може да тим лажним истраживачима осујети планове и да им не дозволи да ухвате последњи примерак угрожене врсте.

Ако наручите ову књигу преко банера Стални попуст у делу Акције, остварићете попуст од 50% и уместо 690 платићете је 345 динара.

Чик ако смеш, Клер!

Приближавају се божићни празници, а Клер и Алисон имају велике планове. Раде у тржном центру и бацају погледе ка оближњем Северном полу, где два згодна момка помажу Деда Мразу да деци подели поклоне. Тако ће бити све док се Пол, стари друг тринаестогодишње Клер и прави пример ученика из приватне школе, не врати у град са школским другом да ту заједно проведу распуст.

Ако наручите ову књигу преко банера Стални попуст у делу Акције, остварићете попуст од 50% и уместо 664 платићете је 332 динара.

Књиге које су прогутале мог оца

Отац Елијаса Бонфина напустио је овај свет. То се догодило једног послеподнева док је затрпан канцеларијским материјалом седео за својим радним столом, дубоко усредсређен на књигу "Острво доктора Мороа". Да ли је разлог његовог одласка читање? Да ли га је оно одвело на улице којим шетају Раскољников и господин Хајд, јунаци чувених књижевних дела? Да ли је захваљујући читању и сам постао прича? Тражећи оца, Елијас Бонфин дошао је до одговора на ова питања…

Ако наручите ову књигу преко банера Стални попуст у делу Акције, остварићете попуст од 50% и уместо 437 платићете је 219 динара.

У корак с развојем

Књига "У корак с развојем" писана је с топлином, хумором и дубоким поштовањем према деци. Аутор нам пружа јасне и прецизне описе универзалних особина деце узраста од четири до четрнаест година. Обрасци развоја описани у књизи наставницима ће користити за реализовање наставног плана и програма, а родитељима ће помоћи да разумеју развојне потребе своје деце.

Ако наручите ову књигу преко банера Стални попуст у делу Акције, остварићете попуст од 50% и уместо 620 платићете је 310 динара.

Креирај нове хаљине за виле

Научи да црташ најлепше виле и откриј њихов чаробни свет. Прочитај упутства за цртање, употреби различите материјале, доврши цртеже и украси их налепницама. Торбица садржи 14 мустри, 40 цртежа, 142 налепнице и 24 табле с материјалима за улепшавање цртежа.

Ако наручите ову књигу преко банера Стални попуст у делу Акције, остварићете попуст од 50% и уместо 1250 платићете је 625 динара.

Тајна планинске пећине

Ово је још једна у низу забавних књига намењених дружењу деце и родитеља. Поред уживања у читању приче, ту је и мала гимнастика за мозак. Трагајући заједно с Брзим, Мудрићем и Бојанком за тајном пећине деца размишљају и решавају логичке задатке. Решења се најчешће крију у разумевању текста и опажању детаља на илустрацијама.

Ако наручите ову књигу преко банера Стални попуст у делу Акције, остварићете попуст од 50% и уместо 500 платићете је 250 динара.

  Назад на акције    

 

banka intesa