Акција: Outlet - одабери од 1 до 10

Означите поља испред књига које желите

У природи - Моја прва слагалица

Најбоље се учи кроз игру. Играјући се слагалицама из ове књиге, ваше дете ће спонтано научити да препознаје предмете и бића из околине и да их правилно именује. Играјте се што више са својом децом. Шест слагалица за децу до шест година.

АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 1020 ДИНАРA, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 510 ДИНАРA!

Папирне лутке - Животиње

Како направити Пегаво прасе, Слона Сурлоја, Јагу Загу и остале животиње од папира без употребе лепка и маказа? У овој необичној књизи наћи ћете упутства за прављење једанаест интересантних фигура од већ исечених делова папира. Занимљиве животиње претвориће се у креативну играчку за ваше дете!

АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 880 ДИНАРA, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 440 ДИНАРA!

Мала радионица – Активности за децу предшколског узраста

На готово 80 страна с разноврсним задацима и материјалима описане су занимљиве и корисне креативне игре које ће допринети развоју деце у области ликовног стваралаштва, као и у другим областима (графомоторичкој, сазнајној и социјално-емоционалној). Богатство идеја и активности пружа могућност праћења развоја одређених вештина и способности сваког детета.

АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 860 ДИНАРA, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 430 ДИНАРA!

Шта нам кока даје?

Драги одрасли, придружите се најмлађима у игри речима тако што ћете им прочитати стихове и помоћи да доврше реченицу одговарајућом римом. Предлажемо вам и да: поставите детету и друга питања у вези са сликом; подстакните дете на то да само смисли стихове у вези с још неким појмом са слике; помозите му да међу понуђеним решењима задатка пронађе налепницу са тачним одговором и потом је залепи у празно поље поред одговарајућег стиха.

АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 500 ДИНАРA, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 250 ДИНАРA!

Замисли живот без тоалета

Како би се сналазио да не постоје тоалети? Где би вршио нужду? Како би одржавао личну хигијену и хигијену у свом дому? Ово је занимљива прича о технологији коју многи од нас узимају здраво за готово. Откриј зашто су тоалети тако важни, како су усавршавани кроз време и како би могли да се развијају у будућности.

АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 460 ДИНАРA, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 225 ДИНАРA!

Аутомобил - изум који је убрзао свет

Аутомобил је направа за чији су настанак и постојање заслужна многа важна открића, почев од ватре и точка, па све до савремених микропроцесора. Његова масовна производња на покретној траци довела је до технолошке револуције, подстакла изградњу саобраћајница, допринела еманципацији жена, настанку неких спортова и формирању новог односа према средини у којој живимо. Ова књига прати развој аутомобила и аутомобилске културе у свету и у Србији од пионирских покушаја до данас. Љубитељима аутомобила она открива мноштво занимљивих детаља о том упечатљивом симболу двадесетог века.

АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 580 ДИНАРA, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 290 ДИНАРA!

Ја сам звездана принцеза

У књизи ћете се упознати са четири звездане принцезе, наћи ћете 26 цртежа које треба довршити, као и 12 табли с материјалима и 200 налепница за улепшавање цртежа. Уз књигу се добија и огрлица за принцезу.

АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 990 ДИНАРA, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 495 ДИНАРA!

Мој дека је бештија

„Децо, бојим се да долази ваш дека!“ Тако је Мартин тата најавио долазак правог правцатог торнада – деке морнара и светског путника, кога унуци никад нису упознали. А да ли је он заиста тако страшан? Па … једно је сигурно – од тренутка када се дека Констант појавио на кућном прагу ништа више није било као раније! Припремите се за забавну авантуру, за разне незгоде и драматичне преокрете!

АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 576 ДИНАРA, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 288 ДИНАРA!

Права Ребека

Зовем се Ребека Раферти, имам 14 година, живим у Даблину и имам рок бенд "Хеј, луткице!". Само да знате – мама ми је познати писац, али мене стварно не занимају њене досадне књиге за одрасле. Али, замислите, сада је написала књигу о девојчици мојих година и СВИ мисле да сам то ја! Најгоре од свега је то што тако мисли и разносач новина, а он је најзгоднији момак кога сам у животу видела! И тако ме је мама по ко зна који пут поново избламирала. А уз све то, она грозна Карен из мог одељења не престаје да ми се подсмева. И како сад у таквим условима да вежбам са Алис и Кас за Фестивал клупских бендова?! Како?!

АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 601 ДИНАРA, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 301 ДИНАРA!

Игра одрастања – 9 нивоа до победе

У овој књизи се на забаван и духовит начин, језиком компјутерских игара који ти је близак, објашњавају правила древне игрице под називом Одрастање. Игрица Одрастање обухвата девет нивоа које треба прећи, а који се односе на оно што ти је у овом тренутку најважније – физички изглед, емотивни живот, родитеље, друштво, забаву, школу итд. На сваком нивоу постоје задаци, упутства, помоћ и бонуси, а ти треба да сакупиш одређен број поена Зрелости. Читајући ову књигу, добро ћеш се забавити, али ћеш и сазнати много тога важног за одрастање.

АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 869 ДИНАРA, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 435 ДИНАРA!

  Назад на акције    

 

banka intesa