Акција: Књигокомплетић 3+ - одабери 3 од 3

Означите поља испред књига које желите

СВЕМИР – потражи и пронађи

Ово је забавна и поучна књига за мале читаоце, нарочито за оне који су радознали и упорни, јер треба пронаћи више од 1000 скривених планета, предмета, свемирских бродова и чудних бића. Док их буду тражили, осим што ће се упознати са безброј занимљивих појмова и појава, наши млади читаоци моћи ће да вежбају и бројање до 10.

Шта све Aна зна... ЗДРАВ ЖИВОТ

Преклапалица "Здрав живот" припада серији сликовница о малој Ани, намењеној најмлађим читаоцима. Као и у претходним насловима, мала Ана учи своје вршњаке неким животно важним стварима. После лепог понашања, здраве исхране, другарства и помогања у кући, овога пута она говори о здравом животу. Надамо се да ће Анини савети и овога пута бити добро прихваћени и од деце и од њихових родитеља.

Мој град

Ово је диван пакет који садржи много тога занимљивог за малишане. Најпре, ту је сликовница са сценама из живота у граду (школа, посластичарница, парк итд.) и са задацима које треба решити уз помоћ велике мапе града. Уз мапу града, која се расклапа, добићете и шест картонских фигурица с којима дете може да се игра. Читајте сликовницу, пронађите задате појмове и играјте се картонским фигурицама!

  Назад на акције    

 

banka intesa