Акција: Креативни књигокомплетић 6+ - одабери 3 од 3

Означите поља испред књига које желите

Зека

Радна сликовница "Зека" намењена је деци предшколског узраста. Кроз бројне задатке и игре деца се упознају са овом занимљивом животињом. Прављење зеке од папира и салвете, слагање слика од делова, бојење скривене слике, доцртавање, запажање детаља на слици, игра меморије, рецепти из Зекине кухиње, неке су од активности које нуди ова забавна књига. Уз књигу се као додатак налазе налепнице и друштвена игра "Ко је бржи?".

Прича по прича, број по број

Најновија у низу забавних књига намењених дружењу деце и родитеља. Поред тога што ће уживати у читању прича, на страницама ове књиге деца ће пронаћи забавне задатке који ће им помоћи да науче све о бројевима од 1 до 10. Књига садржи десет прича у којима се описују ситуације блиске деци и њиховом искуству, а свака је повезана с неким бројем. На пример, две сестре или два другара часте се двема палачинкама и томе слично. После сваке приче следи неколико задатака чијим ће решавањем деца боље усвојити појам одговарајућег броја. Родитељи треба да прочитају текстове деци, да подстичу њихову самосталност у решавању задатака и извођењу закључака, а на крају ће им помоћи да залепе одговарајуће налепнице.

Дунавски змај и остале приче

Нова прича о Дунавском змају, као и добро познате приче о лаву и зецу, о петлу и мачку, o лисици и јарцу и другим животињама испричане су на савремен и духовит начин, у римама које се брзо и лако памте. Богато илустрована књига мала је ризница басни у стиховима и пружиће одраслима дивну прилику за дружење с малишанима.

  Назад на акције    

 

banka intesa