Акција: Креативни књигокомплетић 7+ - одабери 3 од 3

Означите поља испред књига које желите

Храбре игре

"Познато вам је, зар не? Треба храбрости да се научи вожња бицикла, да се стекну нови пријатељи, да се победи у двобоју с пертлама, да се у школи сачека мама која касни." Десет кратких прича о десет малих изазова, који и нису баш мали ако сте дете које је решило да истражује свет. Али сетите се: тренутак храбрости и радости увек је одмах иза угла!

Послушно јаје и други огледи за децу

Од јуче се око нас све бар мало променило. У природи је дрво мало порасло, цветић се расцветао, пчела је направила нов мед, облак је нестао, птица је запевала… Мења се и оно што не видимо. Крени у авантуру са Ларом и Тијаном и сазнај шта се догађа са шећером у води, како да запаљена свећа не изгори, како да сакријемо новчић у сланој води, на који начин може да се укроти јаје, као и одговоре на многа друга питања.

Математичке авантуре 1 (додатни материјал)

Књига је намењена оној деци која у првом разреду могу да напредују брже и више од осталих ђака. У збирци се налазе занимљиви задаци, какви се најчешће не раде на часовима математике у школи. Задаци имају различите функције: поједини служе за развијање логичког и апстрактног мишљења, неки се односе на сналажење у равни и простору, неки на сналажење у различитим ситуацијама, а многи су, једноставно, лепи задаци, они због којих волимо математику и који нас мотивишу да је стално радимо. Сви су они погодни за откривање и развијање математичке даровитости и подстицање креативности.

  Назад на акције    

 

banka intesa