Акција: Креативни књигокомплетић 12+ - одабери 3 од 3

Означите поља испред књига које желите

Имате ли кефало? 1

Ово је прва од три књиге намењене свима онима који воле изазове и решавање математичких проблема. У њој ћете пронаћи како неке старе и познате математичке задатке тако и различите мозгалице. Често ће вам се чинити да је пут до решења лак, али се ту крију мале замке – треба још мало размислити да би се открило решење. За успех у решавању ових задатака довољно је основно математичко знање.

Игра одрастања – 9 нивоа до победе

У овој књизи се на забаван и духовит начин, језиком компјутерских игара који ти је близак, објашњавају правила древне игрице под називом Одрастање. Игрица Одрастање обухвата девет нивоа које треба прећи, а који се односе на оно што ти је у овом тренутку најважније – физички изглед, емотивни живот, родитеље, друштво, забаву, школу итд. На сваком нивоу постоје задаци, упутства, помоћ и бонуси, а ти треба да сакупиш одређен број поена Зрелости. Читајући ову књигу, добро ћеш се забавити, али ћеш и сазнати много тога важног за одрастање.

Случај Ромео

Током представљања новог, револуционарног читача електронских књига у једној гимназији у Милану материјализовао се Ромео. Из страница књиге извукла га је Софија, млада редитељка и велика обожаватељка Шекспира. Њеној позоришној трупи недостајао је управо главни глумац за представу Ромео и Јулија. Долазак младог Монтекија у 21. век изазваће много невоља, као и огромно интересовање медија. Разумној и мудрој Софији неће бити лако да одоли шарму чувеног Ромеа.

.

  Назад на акције    

 

banka intesa