Акција: - одабери од

Означите поља испред књига које желите

Ала је леп овај свет

Збирка песама Јована Јовановића Змаја "Ала је леп овај свет" намењена је најмлађој читалачкој публици, али и свима онима који ће уз најмлађе уживати у стиховима које су и сами волели као деца. Преко сто најпознатијих песама представљено је у виду четири тематске целине, кроз годишња доба. Изванредне илустрације групе аутора, посебна пажња посвећена избору ћириличких фонтова, као и савремен приступ графичком обликовању текста, дали су познатим стиховима сасвим ново рухо. Као посебан поклон на крају збирке очекује вас и познати Змајев драмски текст за луткарску представу "Несрећна Кафина". Предлошци за ове лутке налазе се на посебном додатку на крају књиге и уз мало вештине и добре воље добићете сопствено мало луткарско позориште.

Мој атлас - Larousse

Отворите атлас и крените на пут око света. Континенти су представљени картама које приказују рељеф, биљни и животињски свет, као и подацима о природи, картама на којима су приказане државе и сликама из свакодневног живота. Изузетно и оригинално илустрована књига намењена је деци од 6 до 10 година. У књизи се налази и постер са картом света.

Чудесно путовање

„И шта је било после тога?“ „Е, управо то после је место где започиње авантура о којој говори ова прича. Једнога дана Путић је одлучио да види свет. Узео је штап за путовање, обуо удобне сандале, на главу ставио сламнати шешир и кренуо на пут. Али да кренемо од почетка, јер ћемо стићи на крај приче и пре него што је започнемо.“

Ивино путовање

Прва књига из серијала о девојчици Иви Ива је размажена девојчица која је навикла да има све. Живи у великој и лепој кући у најлепшем крају Даблина, дружи се с богатим девојчицама и иде у добру школу, коју не може да похађа свако. Али због економске кризе посао њеног тате пропада, па је принуђен да прода све куће и аутомобиле које је дотад поседовао. Ивина породица сели се у стару изнајмљену кућу у сиротињском делу града, а Ива мора да промени школу. Тада схвата да јој се све то уопште не допада. Много ће плакати, али ће се много и смејати и пожелеће да нешто промени у свом животу да би се осећала боље. Ово је прича о Ивином путовању до среће.

Круг око света

Ова необична књига развија моћ запажања и концентрацију код најмлађих читалаца. На сликама с мноштвом занимљивих детаља дете најпре истражује пределе из разних крајева света. Затим помоћу два точкића која се окрећу одабира комбинацију боја и слика које ће тражити на великим сликама. На тај начин уочава различите нијансе боја и величину и облике предмета које тражи. Књига је намењена деци у узрасту од друге године, а може бити добра забава и за читаву породицу.

На путу – од уских стаза до ауто-путева

Сви путеви почињу дубоко у шуми. Корачајте полако стазом и нећете узнемирити јелене на хранилишту. Стићи ћете до колског пута кроз шуму, где се сакупља дрвна грађа. Онда ћете видети миран локални пут до оближњег села, а мало даље узаврели свет камиона и аутомобила који јуре ка граду, одакле ка другим местима води широки ауто-пут с више трака. Желимо вам безбедно путовање! Када прочитате целу књигу, знаћете и најважније саобраћајне знаке. А ако је окачите на зид као слику, врева са ауто-пута уселиће вам се у собу!

Путовање за почетнике

Ова је књига позив на путовање. Написана је како би те мотивисала да кренеш на пут и помогла ти да у њему уживаш. У књизи ћеш наћи савете о ономе што ти је потребно за сваку фазу путовања – почевши од припреме за пут и организације, преко самог пута, па до повратка кући. Сазнај: како убедити родитеље да те пусте, како путовати, где и кад путовати, с ким путовати, како испланирати путовање, које су (могуће) опасности на путу, зашто је важно путовати.

Тиги путује

Тиги се игра и машта о великом путовању. Отвори прозорчиће и сазнај чиме све путују Тиги и његови другари! Ова књига, намењена најмлађим читаоцима, пуна је изненађења које ће малишани заједно с родитељима откривати кроз игру.

Ако наручите две књиге из едиције Тигрић Тиги у оквиру акције ТИГИ остварићете попуст од 30% и уместо 1800 динара две књиге можете платити 1260 динара!

Означите пољe испред oвe књигe ако је желите

  Назад на акције    

 

banka intesa