Акција: - одабери од

Кликните на дугме "Одабери" поред књига које желите

Језичке игре у говорном развоју. Приручник за развој говора деце предшколског узраста

Приручник "Језичке игре у говорном развоју" намењен је свима онима који се баве развојем говора предшколске деце, а најпре васпитачима и студентима – будућим васпитачима. Овај приручник могу користити логопеди, али и родитељи који код куће стимулишу говорно-језички развој деце. У књизи су представљене различите фонолошке, морфолошке и синтаксичке језичке игре, као и игре ритма и риме. Осим језичких игара, у фокусу пажње су и кратке књижевне форме које својим језичко-стилским одликама погодују раду с децом предшколског узраста. На крају приручника дати су примери планираних ситуација учења за различите узрасте.

32 игре за свако дете

Збирка 32 игре за свако дете садржи илустроване карте са занимљивим играма намењеним деци предшколског и основношколског узраста. Игре детету омогућавају да се дружи – заједничка игра доноси радост и незаборавне заједничке тренутке; да бира – прихватање улоге у игри доводи до учвршћивања добрих односа у колективу и стицања сигурности у себе; да развија брзину – динамичне игре утичу на развој моторике и на брзо интелектуално реаговање; да буде добро расположено – игре које у себи носе искре здравог дечјег хумора стварају пријатну атмосферу. Карте са играма су сјајан начин да се добро забавите!

Ефикасна комуникација у вртићу

Невена Ловринчевић, психолог са тридесет година клиничке праксе, ауторка је и водитељка више акредитованих семинара намењених васпитачима, наставницима, психолозима и педагозима. Потреба за оваквим приручником указала се управо на тим семинарима – на њима се често дискутује о различитим непредвиђеним, захтевним ситуацијама за које васпитачи током свог школовања нису припремљени на одговарајући начин. Сврха приручника јесте да помогне васпитачима у томе да што ефикасније реагују у таквим ситуацијама.


 

banka intesa