Акција: VEEEEELIKA VIKEND AKCIJA! - одабери од 1 до 1

Означите поља испред књига које желите

Воли те твоја Клер

Ово је прича о тринаестогодишњој Клер и њеној јединој другарици Елси, која је заправо њена измишљена другарица. Клер је њу измислила још пре десет година, у време када је била усамљено дете амбициозних родитеља Сада, када је њена мама решила да напусти посао и да се посвети кући, Клер је помислила да је време да се растане од Елсе. Али, да ли ће Елса хтети да оде?

Ако наручите ову књигу преко банера Викенд акција у делу Акције, остварићете попуст од 50% и уместо 576 платићете је 288 динара.

Љубав

100% тинејџерска књига! Шта значи волети? Зашто се у неким породицама љубав више показује него у другим? Зашто смо толико стидљиви због љубави? Шта треба да радимо како бисмо изашли с неким? Зашто секс буди у нама и жељу и страх у исти мах? Ово су нека од многобројних питања која ви, тинејџери, постављате себи, а Ноели Вијале и Стефан Клерже пружају вам одговоре и смернице за размишљање. Захваљујући њиховим саветима, ова књига ће вам помоћи да боље разумете велику загонетку коју представља љубав и преокрете које она изазива у сваком од нас.

Ако наручите ову књигу преко банера Викенд акција у делу Акције, остварићете попуст од 50% и уместо 895 платићете је 448 динара.

Уџбеник за заљубљивање

Хоћеш ли да се заљубиш? Или баш нећеш? Може ли се уопште са заљубљивањем тако - хоћу-нећу? Ова књига ће ти помоћи да проникнеш у "теорију заљубљивања" и откријеш да ли се правила могу применити у пракси. Упознај Ику, Пакија, Стефана, Јецу и остало друштво - они ће те, корак по корак, водити кроз лавиринт питања и осећања... Нудимо ти смех до суза, али и драму...

Ако наручите ову књигу преко банера Викенд акција у делу Акције, остварићете попуст од 50% и уместо 700 платићете је 350 динара.

Извините што бих да ме неко воли

Ово је роман о шеснаестогодишњој Нори Јунасон и њеној потрази за љубављу. О њеном пријатељству са Лисом и Јосан. О друштву из школе. О журкама и момцима. О смешним и мање смешним догодовштинама. У њему се воле особе које не узвраћају љубав. У њему се обарају руке и побеђује се. У њему верујеш да неког познајеш, иако на крају испадне да га не знаш стварно. У њему се пеку колачи с циметом које нико не жели да једе. У њему се ваташ с неким на огради и мислиш да је то добра идеја. У њему се глава ставља у крило погрешне особе. У њему покушаваш да будеш млад и срећан и правиш се како је све у реду, иако у томе не успеваш баш увек.... Ово је роман о пријатељству и издаји. О несигурности. О потрази за идентитетом. О одрастању. О ономе што се на овај или онај начин дешава свима који имају 16 година.

Ако наручите ову књигу преко банера Викенд акција у делу Акције, остварићете попуст од 50% и уместо 761 платићете је 381 динара.

Шекспир за заљубљене

Вилијем Шекспир, великан светске књижевности, имао је дубок увид у тајне љубави и с много разумевања и мудрости писао је о њима. Зато чак и данас његова драмска дела и његова поезија, поред свега осталог што нам доносе, јесу и моћно средство за упознавање с дубинама људског срца. Књига Шекспир за заљубљене извлачи с позоришне сцене и из песничких антологија шекспировску науку о љубави како би нам пружила неке од могућих одговора на питања попут ових: Зашто неке особе немају среће у љубави? Како се излечити од љубави? Постоји ли љубав за цео живот? У чему је тајна завођења? Како се борити против љубоморе? Ово је књига за све оне који су волели, који воле и који ће волети.

Ако наручите ову књигу преко банера Викенд акција у делу Акције, остварићете попуст од 50% и уместо 810 платићете је 405 динара.

Зона Замфирова

"Зона Замфирова" је најлепши љубавни роман у српској књижевности. У нашем издању обогаћен је занимљивим илустрацијама, фотографијама и документима из времена о коме се говори. На маргинама страница сликом и речима објашњени су многи важни појмови из дела. У "Пустоловном додатку" открива се тајна пишчеве радионице - како је текла стваралачка драма од записане анегдоте до последње верзије романа. На крају књиге дате су сажете оцене књижевних критичара и историчара књижевности о вредности овог дела. Због свега тога читање ове књиге биће вам право уживање. На 52. међународном београдском сајму књига ова књига била је повод за награду сајма "Креативном центру" за најбољу едицију за 2007. годину.

Ако наручите ову књигу преко банера Викенд акција у делу Акције, остварићете попуст од 50% и уместо 1019 платићете је 510 динара.

Пронађи дивна скривена створења

У овој неодољивој сликовници налази се двадесет пет раскошно илустрованих задатака у којима се од детета тражи да пронађе сакривене животиње или предмете. Деца и родитељи ће уживати у решавању ових задатака, а да ли су задатке добро решили могу проверити на крају књиге.

Ако наручите ову књигу преко банера Викенд акција у делу Акције, остварићете попуст од 50% и уместо 1400 платићете је 700 динара.

Шта све Ана зна... О СПОРТУ

У сликовници „О спорту“ главна јунакиња Ана преноси најмлађима поруку о томе да је бављење спортом веома важно и да може да представља велику радост и уживање. Научиће зашто је спортска опрема важна, чему служе спортска правила, шта је то фер-плеј и на који начин треба да прихватају пораз у спорту. Малишани ће волети ову књигу јер стране које се преклапају и цртежи иза њих претварају сликовницу у интересантну играчку. Причу о спорту Ана завршава стихом: „Негујмо спорт широм планете, сви ви одрасли и свако дете! Ништа не треба да нас раздваја јер спортска игра цео свет спаја!“

Ако наручите ову књигу преко банера Викенд акција у делу Акције, остварићете попуст од 50% и уместо 470 платићете је 235 динара.

  Назад на акције    

 

banka intesa