Уџбеници за 8. разред

За ученике осмог разреда основне школе Креативни центар припремио је уџбенике из српског језика, уџбеник и збирку задатака из математике и уџбенике из ликовне културе и географије.


Додатни материјали за осми разред

Збирке за припрему за полагање завршног испита у осмом разреду су најтраженији додатни материјали које је припремио Креативни центар.

Креативни центар осмацима нуди збирке за припрему завршног испита са задацима из српског језика, математике, географије, хемије, историје, физике и биологије. Збирке задатака за малу матуру помажу ученицима да обнове градиво и провере своје знање. У збиркама су заступљени различити типови задатака, из различитих области и свих нивоа сложености (основног, средњег и напредног), а на крају сваке збирке се налазе решења како би ученици могли да провере своје одговоре.

Поред ових збирки у понуди су Контролне вежбе из математике, збирка задатака за утврђивање градива из математике Вежбам математику 8, збирка радних листова за увежбавање читалачке вештине Разумем шта читам 8, као и књига Географска мерења ван школске учионице, намењена ученицима и наставницима у старијим разредима основне школе као приручник за наставу географије.

Корисни линкови

banka intesa