Természet es társadalom 3 : tankönyv az általános iskolák harmadik osztálya számára (3aPDUm)

Természet es társadalom 3 : tankönyv az általános iskolák harmadik osztálya számára (3aPDUm) - Simeon Marinković, Slavica Marković, Zorica Nobl

Аутор: Симеон Маринковић, Славица Марковић, Зорица Нобл
Илустратор: Саша Арсенић, Владимир Бурсаћ

Узраст: Трећи разред

Формат: 20,8 x 26 cm
Број страна: 100 str.
Повез: Meki povez, pun kolor
Писмо: latnica
Година издања: 2020
ISBN: 978-86-529-0802-8
Продајна шифра: 3aPDUm

Természet es társadalom 3 : tankönyv az általános iskolák harmadik osztálya számára (3aPDUm)

Симеон Маринковић, Славица Марковић, Зорица Нобл

A tankönyv tartalma öt témakörre oszlik. Az oktatási tartalmak a tantervben előlátott sorrendben kerülnek bemutatásra: Természet, ember, társadalom ‒ 1. rész, Természet, ember, társadalom ‒ 2. rész, Tájékozódás térben és időben, Vidékem múltja, A mozgás, Az anyagok.

A tankönyv elején található az Útmutató és a tanítási egységek felsorolása. Az Útmutató olyan jelképeket (ikonokat) is tartalmaz, amelyek a tanítási órák bizonyos szegmenseinek megjelölését célozzák: beszélgetés, kérdések és feladatok, kísérlet, szótár, kulcsszavak. A tanórákon belüli tartalom bemutatása fokozatos, a tanulók előzetes tudását és életkori sajátosságait figyelembe véve az új fogalmakat egyszerűen és világosan ismerteti, összekapcsolja a mindennapi élettel, megfelelő példákat sorol, és a kulcsszavakat kiemeli. A kérdések és feladatok célja, hogy képessé tegyék a tanulókat az új és korábban feldolgozott tartalmak összekapcsolására és alkalmazására, valamint más tantárgyakban és a mindennapi életben megszerzett ismeretek és készségek összekapcsolására. Arra ösztönzik a tanulókat, hogy más ismeretforrásokból is merítsenek, például a fényképekből, webhelyekből stb.

A Kreatív centar kiadó kínálatában a nyomtatott tankönyveken kívül digitális tankönyvek is találhatók. Ezekről bővebben a www.ekcskola.rs oldalon.

A Kreatív centar kiadó kínálatában a nyomtatott tankönyveken kívül digitális tankönyvek is találhatók. Ezekről bővebben a www.ekcskola.rs oldalon.

*Priroda i društvo. Udžbenik za treći razred osnovne škole na mađarskom jeziku

Категорије: Мађарски језик

Прелистајте књигу

Редовна цена:

1000.00 дин.


Додај у корпу Помоћ при куповини

Коментари

Тренутно нема коментара
Будите први који ће оставити свој коментар.

Пријавите се да бисте поставили свој коментарОд истог аутора


Последње погледано


Корисни линкови

banka intesa