НОВО! Ко живи у џунгли? и Где су бебе животиње?

07.10.2020

Нове картонске сликовнице за најмлађе у едицији "Три у једној".

Ко живи у џунгли? и Где су бебе животиње? су картонске сликовнице за најмлађе читаоце са едукативним садржајем и иновативним интерактивним техничким решењем. Да би деца открила о којим животињама је реч, потребно је да погурају два прореза обележена стрелицом који се налазе на свакој страни. Након тога једна страница претвориће се у две! 

Сликовница Где су бебе животиње? говори о животињама и њиховим младунцима. Стихови који се лако памте помажу деци да уоче и запамте карактеристичне особине животиња и предела у којима оне живе.
Главни јунаци сликовнице Ко живи у џунгли? јесу животиње чије је станиште џунгла. Забавни стихови помоћи ће деци да уоче и запамте неке особине тих животиња.

Ове сликовнице упознају децу с новим појмовима, подстичу машту, развијају истраживачки дух и способност довођења слика и речи у међусобну везу. Kонципиране као комбинација књиге и играчке, идеалне су за развијање почетног позитивног односа према књизи код најмлађих читалаца. Помоћу оваквих интерактивних сликовница деца ће веома рано заволети књиге и уживаће у њима и када буду била старија.

Ове књиге можете наручити преко нашег сајта, купити у нашим књижарама у Београду (ТЦ "Еуроцентар", Македонска 30; Уроша Мартиновића 12, Нови Београд), као и свим боље снабдевеним књижарама широм Србије.

Корисни линкови

banka intesa