БЕСПЛАТНА ИСПОРУКА - ДО 31. АВГУСТА!

27.08.2021

У сусрет новој школској години, припремили смо посебну акцију – само до уторка, 31. августа, за све поруџбине преко нашег сајта испорука на територији Србије биће бесплатна!

Као и до сада, за све куповине преко нашег сајта и у књижарама Креативног центра (Македонска 30, Београд; Уроша Мартиновића 12, Нови Београд; Синђелићев трг 19, Ниш) очекује вас и поклон – бојанка за одрасле У ђул-башти, која је инспирисана нашим народним везом.

Такође, овог викенда очекује вас посебна школска викенд-акција – цене осам занимљивих књига чија је тема школа снижене су за 50%, само до уторка, 31. августа.

Представљамо вам књиге са акције:

Учим да боље учим. За млађе основце
Захваљујући овој књизи са 50 практичних одељака, ученик ће моћи: да схвати зашто нешто мора да научи и због чега ће му то касније користити; да увиди како постоје различити начини учења и да помоћу кратких тестова открије онај који му највише одговара; да овлада неким корисним триковима и научи да себи поставља изазове који ће га мотивисати. Књига ће помоћи детету да боље учи и да се боље организује и подстаћи ће његово осамостаљивање.

Водич за бољи успех у школи
Од оних који муче муку са школом до ђака генерације – сви се бар понекад осећају преоптерећено, немотивисано или им је напросто доста учења. Добра вест гласи: свако може да има бољи успех у школи – потребно је само да укључи апликације за пажњу у свом мозгу. Апликације за пажњу већ су природно инсталиране у нашем мозгу – треба их само употребити. Ова књига нам показује како то да учинимо.

Мама и тата полазе у школу
Полазак детета у први разред представља важан догађај у животу читаве породице. Нажалост, често је праћен страховима и недоумицама и детета и родитеља. Ова књига Мирјане Митровић, искусног школског психолога, помоћи ће родитељима да на прави начин припреме своје дете, али и себе, за тај важан тренутак у животу сваког малишана.

Школа
Духовито написана и надахнуто илустрована књига о школи. Међу врстама наставника и ученика сигурно ћете препознати и неке које сте и ви срели. Учионице, школско двориште, кабинети, теткице, школски одмори и екскурзије – све је ту. И још постер под насловом: "Игром до боље оцене!". Па коме још треба нека боља школа?

Како постати и остати глуп
Ова књига својим провокативним насловом, одмах и без длаке на језику, поручује нам управо супротно од онога што смо у први мах прочитали. Веровали или не, ово је књига о техникама учења и о томе да је знање нешто што ће нам живот учинити бољим и лепшим. Уиграни ауторски тандем Јасминка Петровић и Боб Живковић, појачан Аном Пешикан, психологом, прерастао је у трио од кога ваља очекивати нове ауторске - "без длаке на језику" - подвиге.

Шта све Ана зна... ПОЛАЗАК У ШКОЛУ
Ана је много тога научила у вртићу, али у школи је чека још доста занимљивости. Ана највише воли када с другарима нешто заједно направи. Пажљива је на часу и увек пита када јој нешто није јасно. А које књиге Ана најрадије позајмљује у школској библиотеци? Које игре воли да игра с другарима? Школа је баш узбудљива и Ана се радује сваком новом дану.

Принцезин глобус
Софија полази у школу. Сви у краљевству узбуђени су и срећни, само се Софија снуждила. Нова радна соба, сто, лампа и столица, па чак ни свечана хаљиница коју је спремао Мали Жика, нису је орасположили. Шта ли је уопште чека у тој школи и које су то нове обавезе о којима сви причају?, питала се непрекидно.

Све што треба да знаш пре поласка у школу
Како изгледа један дан у школи? Миша, Миња, Зоца, Маша и Лаза, јунаци ове књиге, управо су пошли у школу. Они ће открити нашим најмлађим читаоцима све оно што треба да науче пре него што и они пођу у школу.

Корисни линкови

banka intesa