НОВО! У ЏУНГЛИ и У ОКЕАНУ

11.03.2022

Нова едиција за најмлађе читаоце – ЧУДЕСНЕ ЖИВОТИЊЕ

У џунгли и У океану су картонске сликовнице за најмлађе читаоце, са едукативним садржајем и иновативним интерактивним техничким решењем идеалним за мале дечје руке – изглед животиња се мења док деца окрећу странице.

„Стабла расту у џунглама, сунце греје, кише лију, животиње разне ту се међу лишћем вешто крију.“ Камелеон, корњача и гуштер са крагном само су нека од занимљивих створења која се крију у овој књизи и која желе да малишанима покажу шта их чини посебним.

У дубинама океана мали читаоци ће видети веома необична морска створења. Док окрећу стране ове занимљиве сликовнице-преклапалице, посматраће како риба мехур, хоботница, електрична ража и друге морске животиње мењају свој изглед. На крају књиге налази се и важна порука у стиху: „Сачувајмо океане и сва дивна морска бића – од огромног плавог кита до јежева и пужића!“

Сликовнице У џунгли и У океану идеалне су за све мале истраживаче! Оне упознају децу с новим појмовима, подстичу машту, радозналост, развијају истраживачки дух и способност повезивања слика и речи. Конципиране као комбинација књиге и играчке, одличан су избор за први контакт најмлађих читалаца са светом књига. Помоћу оваквих интерактивних сликовница деца ће веома рано заволети књиге и наставити да уживају у њима све више и више док буду одрастала.

Ове књиге можете наручити путем нашег сајта или купити у Клуб књижарама „Креативног центра“ (Македонска 30, Београд; Уроша Мартиновића 12, Нови Београд; Синђелићев трг 19, Ниш), као и у свим боље снабдевеним књижарама широм Србије.

Корисни линкови

banka intesa