Књиге за купање – 30% попуста

16.06.2022

За наше најмлађе читаоце припремили смо посебну акцију – књиге за купање снижене су за 30%!

Ова акција траје до недеље, 19. јуна, на нашем сајту и у књижарама „Креативног центра“:

- Македонска 30, Београд
- Уроша Мартиновића 12, Нови Београд
- Синђелићев трг 19, Ниш.

Ритуал купања може послужити као одлична прилика за игру, али и за први сусрет са књигама. Књиге за купање направљене су од пластике и гуме и погодне су за игру у води. На овај начин код малишана се од најранијег узраста развија љубав према читању.

Бућ-бућ!, Хоп-пљус! и Пућ-пућ! најмлађе читаоце упознају са животињама које живе у води и звуковима које оне производе. Када се потопе у воду ове књиге мењају боју, што код деце изазива посебно одушевљење.

За уживање у купању одлични су и комплети Бродић Боки на таласима и Жабица Јаца на плажи, уз које се на поклон добијају гумене играчкице – бродић и жабица.

Књиге Животиње се купају и Играчке се купају имају специјалан ефекат – у топлој води мрље са њихових страница магично нестају! Препорука одраслима је да потопе књиге у топлу воду и заједно с дететом посматрају како прљавштина, нечистоћа и блато нестају с јунака који су се испрљали. На крају купања сви ће бити чисти, мирисни и спремни за спавање. Када се сликовнице осуше, мрље ће се вратити, па ће дете моћи изнова да се игра.

Корисни линкови

banka intesa