Акција ВЕЖБАМ НА РАСПУСТУ И ЗАБАВЉАМ СЕ

18.07.2022

Овог лета припремили смо посебну акцију за млађе основце, уз коју ће током распуста избацити досаду из куће!

Уз ове књиге деца ће на забаван начин обновити градиво из претходне школске године, развијаће логичке и креативне способности, а научиће и нешто ново, попут мађионичарских трикова, куварских рецепата или основа програмирања у програму Scratch.

У оквиру ове акције у понуди су занимљиве књиге и радне свеске из едиција Супер задаци, Задатак на дан, Математичке авантуре, Учимо да мислимо и друге, намењене ученицима од првог до четвртог разреда. Обухваћено је више издања за сваки узраст, а куповином две књиге остварује се попуст од 25% и добија се књига на поклон. Акција важи до 15. августа само на нашем сајту, а за све поруџбине у вредности већој од 1950 динара испорука на територији Србије је бесплатна.

Поклон-књиге

Први разред – Прича по прича, број по број
Књига садржи десет прича у којима се описују ситуације блиске деци и њиховом искуству, а свака је повезана с неким бројем. На пример, две сестре или два другара часте се двема палачинкама и томе слично. После сваке приче следи неколико задатака чијим ће решавањем деца боље усвојити појам одговарајућег броја од 1 до 10, а на крају књиге очекују их налепнице.

Други разред – Послушно јаје и други огледи за децу
Крени у авантуру с Ларом и Тијаном и сазнај шта се догађа са шећером у води, како да запаљена свећа не изгори, како да сакријемо новчић у сланој води, на који начин може да се укроти јаје, као и одговоре на многа друга питања.

Трећи разред – Забавна граматика 3
Радна свеска с креативним задацима различитог типа помоћи ће ђацима да обнове наставне садржаје из српског језика за трећи разред основне школе.

 

Четврти разред – Забавна граматика 4
Радна свеска с креативним задацима за обнављање градива из српског језика за четврти разред основне школе афирмише учење као занимљив, забаван и подстицајан процес.

Корисни линкови

banka intesa