Специјални интернет попуст

29.07.2022

Погледајте наш нови избор од 10 књига које су снижене за 50% само на нашем сајту!

Препоручујемо вам десет издања "Креативног центра" с посебним интернет попустом од 50% који важи само на нашем сајту!

Жућа броји до 10
У овој картонској сликовници популарни јунак куца Жућа учи да броји и да препознаје цифре. Уз предмете и бића из Жућине околине и ваше дете научиће да броји.

БРРМ!
Помоћу бројних задатака за вежбање бојења и цртања дете сазнаје низ занимљивости о возилима. Графомоторичке вежбе, вежбе запажања, логичког размишљања и друге активности заинтересоваће дете да само открије бројне занимљивости о превозним средствима. Саставни део ове необичне књиге јесте трактор састављен од бојица.



ПРИНЦЕЗЕ – потражи и пронађи

Мали читаоци ће бити очарани сценама у овој књизи о принцезама, с више од 1000 појмова за проналажење. Од принцезине спаваће собе, преко дворске штале, до краљевске ризнице и раскошног великог бала – свуда их чекају бића и предмети које треба потражити и пронаћи. Успут ће моћи да вежбају и бројање од 1 до 10.


Stella the Sea Star
Сликовница Патрише Анђелковић „Морска звезда Звездана“ на енглеском језику. Прича о малој морској звезди Звездани јесте басна о толеранцији, о томе како разумети и прихватити оне који су другачији и различити.



Мала радионица – Активности за децу предшколског узраста
На готово 80 страна с разноврсним задацима и материјалима описане су занимљиве и корисне креативне игре које ће допринети развоју деце у области ликовног стваралаштва, као и у другим областима (графомоторичкој, сазнајној и социјално-емоционалној). Богатство идеја и активности пружа могућност праћења развоја одређених вештина и способности сваког детета.

 


Ајвар ала смазала
Овај буквар у стиху препоручујемо млађим основцима, који у првом и другом разреду уче да пишу. Они песме могу преписивати, заокруживати одређено слово у свакој песми и уочавати његову позицију у речима. Родитељима препоручујемо да читају стихове својој деци, објасне им непознате речи и помогну им да их разумеју.

Кинески за децу
Циљ ове књиге је откривање кинеског језика и културе. На том путу друштво ће им правити Ма Лјанг, легендарни кинески лик. Деца ће моћи да слушају и понављају речи и једноставне реченице са компакт диска како би се упознала са звуковима кинеског језика и савладала правилан изговор, да представљају звукове покретом пратећи Ма Лјанга, да откривају једноставне кинеске знакове и вежбају писање, да упознају Пекинг и приближе се кинеској култури.

Тајни кулинарски клуб
Тринаестогодишња девојчица Скарлет Купер са својим другарицама и дечком који јој се свиђа постепено открива савршене тајне састојке за пријатељство, породицу и љубав – помоћу кувања!

Права Ребека
Зовем се Ребека Раферти, имам 14 година, живим у Даблину и имам рок бенд "Хеј, луткице!". Само да знате – мама ми је познати писац, али мене стварно не занимају њене досадне књиге за одрасле. Али, замислите, сада је написала књигу о девојчици мојих година и СВИ мисле да сам то ја!

Игра одрастања – 9 нивоа до победе
У овој књизи се на забаван и духовит начин, језиком компјутерских игара који ти је близак, објашњавају правила древне игрице под називом Одрастање. Игрица Одрастање обухвата девет нивоа које треба прећи, а који се односе на оно што ти је у овом тренутку најважније – физички изглед, емотивни живот, родитеље, друштво, забаву, школу итд. На сваком нивоу постоје задаци, упутства, помоћ и бонуси, а ти треба да сакупиш одређен број поена Зрелости.

Корисни линкови

banka intesa