Вежбам на зимском распусту!

30.12.2022

За млађе и старије основце који желе да се припреме за почетак другог полугодишта припремили смо две акције!

ВЕЖБАМ НА ЗИМСКОМ РАСПУСТУ – више од 20 издања Креативног центра која се налазе у групи додатних материјала за основну школу снижено је за 30%, а акција траје до 20. јануара!

За млађе основце у понуди су контролне вежбе из српског језика и математике, бројна издања за вежбање математике из едиција Да лако схватиш матиш и Математичке авантуре, као и радне свеске са текстуалним задацима из серијала Задатак на дан. Ту суи збирке за старије основце: Вежбам математику за 7. и 8. разред и Математика 5 – Додатна настава.

За развијање логичких способности и креативног мишљења препоручујемо три збирке из серијала Учимо да мислимо –за ученике првог, другог и трећег разреда, каои две збирке Размишљам и решавам за децу у узрасту од 6 до 8 година.

 

ВЕЖБАМ ЗА МАЛУ МАТУРУ – за ученике осмог разреда који се припремају за полагање завршног испита!

У оквиру ове акције одобравамо попуст од 30% за куповину три збирке из едиције Вежбам за малу матуру

Збирке за биологију, физику, хемију, географију и историју садрже по 250 задатака, док су збирке за математику и српски језик обимније – збирка за српски језик обухвата 420 задатака, а за математику 786. У збирци за математику налази се и кратак подсетник на почетку сваке области.

Ове збирке помоћи ће ученицима да обнове појмове кључне за разумевање градива, да унапреде знање које треба да понесу из основне школе и да се успешно припреме за полагање мале матуре.

Акције важе на нашем сајту и у књижарама Креативног центра: Македонска 30, Београд; Уроша Мартиновића 12, Нови Београд; Синђелићев трг 19, Ниш.

Корисни линкови

banka intesa