Почела је ВЕЛИКА МАЈСКА АКЦИЈА!

24.05.2023

Тридесет одабраних издања на попусту од 70% – само на сајту www.kreativnicentar.rs

Акција траје до 1. јуна, а списак књига можете погледати ОВДЕ.

За најмлађе читаоце препоручујемо картонске сликовнице о тигрићу Тигију и сликовницу о возилима из серијала Ко? Шта? Где?. Ту су и Мала мекана књига – природа и Бродић Боки на таласима, комплет за купање који садржи књигу и играчку. Малишани ће се посебно обрадовати комплету Црвенкапа. Поред књижице у којој је класична бајка препричана на занимљив начин, овај комплет садржи и атрактивну слагалицу од 30 делова.

За предшколце и млађе основце у понуди су занимљиве књиге уз које ће моћи да се забаве, као што је Да пукнеш од смеха – Безвезни, али и оне уз које ће моћи да уче кроз игру, попут издања Мала радионица, Српско-енглеска збирка, Компјутери и програмирање за децу, Слагалице, Рецепти за децу. Књиге Сви се бројимо, Занимљиви занати и вештине и Приручник – 50 тајних мисија могу бити веома корисне јер деци у овом узрасту помажу да упознају свет који их окружује.

Љубитељима илустрованих књига препоручујемо издања Вук и седам јарића и друге приче, Приче од А до Ш, Библија: 40 личности из Библије, а ако сте у потрази за романима за основце идеалан избор су књиге Мисија: музеј, Румини, Лоранга има преча посла и Планина три пећине.

Књиге Фурам феминизам, Све о Ани и Да ли је комунизам прича за малу децу? биће подједнако занимљиве и тинејџерима и њиховим родитељима, а издања Слатка мала чедовишта и Вежбајмо заједно намењена су одраслим читаоцима.

Акција важи само на нашем сајту, а за све поруџбине у вредности већој од 2.750 динара достава je бесплатна (на територији Србије).

Корисни линкови

banka intesa