Нове сликовнице с налепницама – ДИНОСАУРУСИ и ЈЕДНОРОЗИ

07.07.2023

Стигле су две нове сликовнице с налепницама – ДИНОСАУРУСИ и ЈЕДНОРОЗИ!

Сликовнице с налепницама намењене су деци млађег и старијег предшколског узраста, која тек овладавају вештинама прецизног сагледавања задатака на које треба да одговоре. Разноврсни изазови пред којима ће се наћи одушевиће љубитеље налепница, али и све оне који воле да цртају, боје или проналазе скривене циљеве.

Књиге с налепницама значајне су јер представљају добар начин за развијање моторике код деце. Одлепљивање сличица захтева од малишана да прецизно ухвате ивицу сличице како би успели да одлепе налепницу у целини, тако да је за децу млађег узраста важно да користе веће налепнице, једноставних облика, које могу лакше уочити и одлепити.

За књиге с налепницама веома је важно и да теме буду разноврсне и занимљиве, али и блиске деци млађег узраста, а предшколци обожавају једнороге и диносаурусе.

Поред мноштва налепница, у књизи Диносауруси децу очекују и разни задаци: да изброје колико има диносауруса који се крију у шуми, да нацртају бебу диносауруса која се управо излегла из јајета, да пронађу пут кроз лавиринт и многи други.

У књизи Једнорози помагаће једнорогу да пронађе пут до дуге, тражиће имена једнорога у задатим низовима слова, бојити цртеже... А поред прелепих једнорога у овом бајковитом свету очекују их и чаробне виле!

Осим налепница које служе за решавање задатака и украшавање књиге, ту су и налепнице залепи-одлепи. Слике једнорога и диносауруса на прозору или неком другом месту изгледаће веома занимљиво. Налепнице се могу користити више пута, а брзо приањају на скоро све равне површине.

Деца ће кроз игру лако украсити своју собу налепницама залепи-одлепи с ликовима једнорога и диносауруса!

Ове књиге можете наручити с 15% попуста преко нашег сајта, купити у нашим књижарама (Македонска 30, Београд; Уроша Мартновића 12, Нови Београд; Синђелићев трг 19, Ниш), као и свим боље снабдевеним књижарама широм Србије.

Корисни линкови

banka intesa