НОВО! Најлепша плесна музика

12.07.2023

Прелиставајући ову звучну књигу, дете ће уживати у богатим илустрацијама, а када прстом притисне означене кружиће, пожелеће и да заигра уз звуке најлепше плесне музике.

Ново издање у популарној едицији музичких књига Креативног центра је Најлепша плесна музика.  У књизи се крије дванаест мелодија – од валцера, фокстрота и танга до рокенрола, хип-хопа и хауса.

Марион Бије, ауторка и илустраторка ове књиге, нашој публици позната је по још једној популарној музичкој књизи – Музика света, која читаоце води на путовање око света док слушају музику из разних земаља – Грчке, Шпаније, Кубе, Јапана и др.

Звучне књиге су најпопуларнија издања међу децом млађег узраста. Поред тога што пружају обиље забаве такође су и веома корисне, јер уз њих деца развијају вештине као што су слушање, концентрација, памћење и креативност.

У оквиру популарног серијала Звучне бајке објављене су класичне бајке – Пепељуга, Три прасета, Мачак у чизмама и Аладин – праћене забавним звуковима и мелодијама. Деца нарочито воле књиге из серијала о псићу Пеци, уз кога упознају инструменте и различите врсте музике – од опере до регеа.

Најмлађи читаоци уживаће и у књигама Моји љубимци и На селу слушајући како се оглашавају животиње, док ће им књига Моја осећања и музика дочарати осећања уз мелодије познатих композитора, а Моја музика за плес их упознати с популарним плесовима.

Корисни линкови

banka intesa