Акција: VEEEEELIKA VIKEND AKCIJA! - одабери од 1 до 1

Означите поља испред књига које желите

Мишко Нећејед

Својеглави Мишко је пронашао сјајан начин да непрекидно држи пажњу своје околине и то тако што одбија све, а најрадије – храну. Ипак, једнога дана, џем од шљива, мед, млеко и прженице, уместо да чекају да се Мишко коначно смилује и поједе их, одлуче да напусте малог размаженка. Како се Мишко снашао у тој новој ситуацији, открићете на страницама ове веселе књиге.

РЕДОВНА ЦЕНА: 300 дин. АКЦИЈСКА ЦЕНА: 150 дин

Означите пољe испред oвe књигe ако је желите

У ПОКРЕТУ - мали истраживачи

Позивају се сви мали истраживачи! Хајде да боље проучимо превозна средства и сазнамо нешто више о начинима путовања. Отворите прозорчиће да бисте видели ко то путује и шта са собом носи. Покрените своје моторе – има много тога што треба да истражите!

РЕДОВНА ЦЕНА: 1250 дин. АКЦИЈСКА ЦЕНА: 625 дин

Означите пољe испред oвe књигe ако је желите

Папирне лутке - Роботи

Ова забавна књига, намењена предшколцима, садржи упутства за прављење дванаест робота од папира. Спојте већ исечене делове папира и потом саставите фигуре Шпицка, Зомбивоја, Минифона, Брзошрафа и осталих робота шаљивих имена. Занимљиве активности пружиће деци прилику да изразе креативност и да вежбају моторичке способности.

РЕДОВНА ЦЕНА: 880 дин. АКЦИЈСКА ЦЕНА: 440 дин

Означите пољe испред oвe књигe ако је желите

Маче у џепу

Ова бајковита прича у стиху говори о једном несташлуку који се догодио у школи. Ђаци су хтели да изненаде наставника математике, али је он схватио њихову намеру и изненадио њих. На крају књиге читаоци ће открити како је бело малено маче очарало све у разреду. У "Пустоловном додатку" налазе се многе занимљивости из детињства песникиње Десанке Максимовић.

РЕДОВНА ЦЕНА: 795 дин. АКЦИЈСКА ЦЕНА: 398 дин

Означите пољe испред oвe књигe ако је желите

Ловац на маслачке

Маша се не боји ничега – ни мрака, ни олује, ни миша, ни змије. Она има само један велики страх, о којем не сме никоме ништа да каже, чак ни мами. Боји се да ће заборавити тату, који ју је научио да лови маслачке. Машин најбољи друг зове се Јанко и седи с њом у клупи. Он је у почетку био помало необичан. Био је страшно љут и није желео ни са ким да разговара, чак ни с Машом. Уз помоћ мама Сење, тета Драгојле и једне добре учитељице Маша и Јанко ће победити своје страхове и научити много тога о љубави и пријатељству.

РЕДОВНА ЦЕНА: 595 дин. АКЦИЈСКА ЦЕНА: 298 дин

Означите пољe испред oвe књигe ако је желите

Time after time

Живот је био довољно компликован за Моли и Бет и пре него што су прошле кроз тајанствена врата која су их одвела у лето далеке 1984. године. У доба када су њихови родитељи били тинејџери и лудовали за чудним фризурама, гардеробом са широким нараменицама и хитовима Синди Лопер. Иако није било лако снаћи се у том чудном свету без мобилних телефона и интернета, две другарице су кренуле у праву авантуру и потрагу за Бетином мамом, која је у том тренутку била тринаестогодишња девојчица. А разлог је био сасвим посебан и веома важан за Бет…

РЕДОВНА ЦЕНА: 700 дин. АКЦИЈСКА ЦЕНА: 350 дин

Означите пољe испред oвe књигe ако је желите

101 начин да детету покажете да га волите

Многи родитељи мисле да дете аутоматски "зна" да је вољено, самим тим што је члан породице. Дете то, међутим, не може знати све док му родитељи то јасно и не покажу. Ова књига помаже родитељима да лакше науче "језик" показивања љубави према сопственој деци, што је од кључне важности за развој срећне и самопоуздане личности.

РЕДОВНА ЦЕНА: 400 дин. АКЦИЈСКА ЦЕНА: 200 дин

Означите пољe испред oвe књигe ако је желите

Плави зец, чудни зец, једини на свету...

Ово је друга књига у серији читанки за предшколце, прављена према програму предшколског васпитања. Књига има шеснаест тематских кругова: Ово сам ја, Моје играчке, Другарство, Моја породица, Моја кућа, Јесен, Воће, Поврће, Домаће животиње, Дивље животиње, Мој рођендан и други обичаји, Вода, Зима, Где станују животиње, Нова година, Топло и хладно. У књизи ћете наћи приче и песме Добрице Ерића, Драгана Лукића, Десанке Максимовић, Драгомира Ђорђевића, Момчила Тешића, Перл Бак, Ђин Ју Суна, Одри Корн, и многих других, као и радове непознатих аутора и дела из народне књижевности.

РЕДОВНА ЦЕНА: 1400 дин. АКЦИЈСКА ЦЕНА: 700 дин

Означите пољe испред oвe књигe ако је желите

  Назад на акције    

 

banka intesa