КЦ Блог


19.07.2022

Пет књига за море – за најмлађе читаоце

Одлазак на море с децом подразумева бројне припреме и паковање, а наш савет је да ове године у кофер спакујете и неку дечју књигу. Било да их листате током самог путовања, било да их читате у хладовини или се њима играте на плажи – књиге за децу могу бити одличан савезник за одлазак на летовање!

Препоручујемо вам пет књига за децу које ове године можете понети на море:

Бућ-бућ!
Стави ме у воду и посматрај како мењам боју! У овој чаробној сликовници за купање откријте како жабица скаче у воду, како паче плива до маме и како хоботница маше својим пипцима… Књиге из ове едиције намењене су најранијем узрасту и код деце развијају љубав према читању.

У океану!
Ово је права сликовница за најмлађе истраживаче! Шта све можеш пронаћи у дубинама океана? Окрећи странице и посматрај како ће се животиње мењати пред твојим очима. Видећеш нека веома необична морска створења и научићеш шта их чини посебним. Ово је књига играчка која ће код најмлађих развијати радозналост и љубав према књигама.

Идемо на море!
Идемо на море! Тамо нас очекују прави таласи, морски плићаци, делфини и хоботнице – ма цео подводни свет... Све то чека на нас да поново будемо заједно. Ова нежна сликовница подсетиће и родитеље на изузетну важност маштања у одрастању, те их на себи својствен начин позвати да се придруже деци у тој игри.

Ана и Филип истражују НА МОРУ
Ана и Филип, радознали јунаци књига из едиције Ана и Филип истражују, желе да упознају свет који их окружује. Зато крећу у узбудљива истраживања околине.
Зашто се море стално таласа? Како је настао песак? Које птице живе поред мора? Која бића живе на морском дну? А шта је то морска салата? Предвођена Аном и Филипом, деца крећу у истраживање мора и околине, у чему ће им помоћи искусни рибар, познавалац многих тајни које крије природа.

ПОДВОДНИ СВЕТ мали истраживачи
Позивају се сви мали истраживачи! Заронимо и откријмо под таласима чудесан подводни свет. Отворите прозорчиће и сазнајте нешто више о животињама које живе у океану и око њега из ове занимљиве књиге која вас упознаје са живим светом у мору.

Архива

Сви блогови

Корисни линкови

banka intesa