КЦ Блог


19.03.2020

Књиге за љубитеље диносауруса

Препоручујемо три занимљива издања за све љубитеље диносауруса

Запањујућа је способност малог детета да прецизно запамти назив и карактеристике компликованих имена праисторијских створења као што су Птеродактил, Стаориосаурус или Платеосаурус. Постоји нешто посебно код ових древних створења што их деци чини занимљивим, а за све љубитеље диносауруса препоручујемо три занимљива издања:

ДИНОСАУРУСИ–мали истраживачи

Позивају се сви мали истраживачи!

Хајде да се вратимо у време када су земљом господарили диносауруси и да откријемо како су живели. Отворите прозорчиће да бисте сазнали нешто више о праисторијском свету и свим невероватним створењима која су тада живела.

555 налепница –Диносауруси

На страницама ове књиге, у преисторијским пејзажима, чекају вас бројни диносауруси: од моћних месождера као што су били тираносаурус рекс и спиносаурус, па све до нежних џинова биљоједа, попут диплодокуса и апатосауруса. Употребите више од 555 налепница и сами направите фантастичне призоре с диносаурусима из доба тријаса, јуре и креде.

ДИНОСАУРУСИ – књига и слагалица

Кутија с књижицом у којој се налази десет богато илустрованих задатака где се од детета тражи да пронађе сакривена бића или предмете и атрактивна слагалица од 100 делова.

Архива

Сви блогови

Корисни линкови

banka intesa